Quote (szabika @ 8 Aug 2010 13:25)
na első spds köröm megvolt ^^
félóra egyet estem azóta rocksolid vagyok
még csak annyi kellene nekem, hogy egy gyorszáras hátsó kereket lefotóztok nekem a vázon
eldőlt a hátsó kerekem, pont tengelyre és eskü hosszabb(!) lett, mert nem tudom betenni a vázba tisztességesen
Quote (szabika @ 8 Aug 2010 13:25)
na első spds köröm megvolt ^^
félóra egyet estem azóta rocksolid vagyok
még csak annyi kellene nekem, hogy egy gyorszáras hátsó kereket lefotóztok nekem a vázon
eldőlt a hátsó kerekem, pont tengelyre és eskü hosszabb(!) lett, mert nem tudom betenni a vázba tisztességesen
Én tegnapelőtt taknyáltam klipszessel balcsinál. Megálltam bevárni a többieket, közben dumáltam komámmal, majd úgy gondoltam a jobb lábam is leteszem. Okj. Ráadásul, egész fasza árok volt alattam.

Végén szokásos meghajlás és röhögés, komolyan, fasza volt

Quote (Baleee @ 7 Aug 2010 08:28)
Zizi, hamarost vissza tudom utalni a 10k-t. Szal azzal számolhatsz majd lassan.
ráér ~ októberig
Quote (SamLee @ 7 Aug 2010 13:07)
na én meg rákérdeztem a bájkpozitív agyra. végig néztük a katalógusokat, de nem találtunk toronto-t. így az árával se tudok szolgálni, viszont az az agy, amit a mostani csepel fixie-kbe építenek, 12ért jönne. Utána tudsz nézni, egy Miche(nem ismerem) nevű márka Pista fantázianévre hallgató vasa. Asszem olasz, bár efelől nem vagyok biztos, mindenesetre a főnök azt mondta, hogy elég stramm jószágok, bírják a gyűrődést. Ebből két féle van, az egyik ez a 12 ropis, a másikat 16-ért vesztegetik(a b+ fixie agyak listaárai mostanság 18-24 papír körül mozognak). Létezik belőlük 36 és 48 lyukas változat is, a 16-os annyival tud többet, hogy mindkét oldalán menetes, így egy mozdulattal meg tudod fordítani a gyorszáras kerekedet, hogy ne fixie-s fogaskerék legyen a lánc oldalán, hanem rá tudsz szerelni a túloldalra egy "normál" fogsort.
Ha érdekel, akkor megrendelem neked, az egymenetes változat tehát 12ropi a két oldalon menetes 16. remélem segítettem így is, bár gondolom a toronto biztos olcsóbb lett volna.
assok.

miche kikúrtjó, fixisek a pályaagyakat használják, de drága atm. Toronto 2.5k körül volt régebben. Mellesleg én is kerestem neten is, és már nincs toronto, így legalább már tudom hogy egyáltalán nincs, thx!
This post was edited by Oberon_os on Aug 11 2010 03:50pm