Quote (TouchCow @ Jun 1 2012 12:46am)
veszel mondjuk egy 170dex 15 ias 6 crit chance glovest 200k-ért (hasraütéses példa)
vagy veszel egy 170 dex 80 vita 15 ias 6 crit chance glovest 1m-ért
ha ezt minden cuccal eljátszod + resit is szerzel mellé úgy is 2-3 hit leszel max (ami egy fightban majdnem hogy nem oszt-nem szoroz semmit) és költesz össz. 5-6 millát (fegyver nélkül) egy karira
vagy
vita nélkül megveszed 1m-1,2m -ből a cuccokat (500k ha flessről van szó) és kb. ugyan úgy runolod infernot, mintha 2-3 hit lennél
melyiket választanád TE KIBASZOTT RETARDÁLT FASZ?
amúgy fullra megértem, hogy nincs nőd meg normális szociális életed rezs, ha ekkora egy idegbeteg nyomorék vagy.
menj a hajógyárira pumpálni a rózsaszín inges köcsögökkel, pont annyi agyad van neked is.
ja és a dh-nak nem kell vita ahhoz, hogy tudjon ölni infernon
putyuka XDXDDDD
(remélem most a tolvaj témával fogsz jönni, más úgy se telik tőled)
Már mi a faszért ne számítana hogy nem egy hanem 2-3 hit vagy, komolyan ennyire fogalmad sincs erről a játékról? Az egy dolog, hogy úgy is meg lehet oldani, hogy olyan cuccot veszel a karidra, amin nincs vita....d2ben is pont arra törekedtél hogy minél jobb cuccokat vegyél, egy ilyen kijelentést tenni hogy a DHNAK NEM KELL VITA egy faszság.
Nincs nőm, szociális életem? :DDD Tudsz te bármit is rólam, vagy egyáltalán hogy a fenébe jön ez ide? Csak szimplán felidegesítenek az ilyen kis 150 centis okostojás nyomorékok mint te, te mocskos tolvaj.
Menjek pumpálni a hajógyárira a rózsaszín inges köcsögökkel? Vagy több mint 2 éve nem voltam ott, de ez téged ne is zavarjon, másrészt meg engem ne sorolj be az ilyenek közé, kurvára nem ilyen vagyok.
Ha már így elkezdted a személyeskedést akkor menj inkább valami haverodhoz/barátodhoz, hazudj a szemébe és hitesd el vele hogy jóban vagytok, aztán lopd el a pénzét a szekrényéből, te undorító cigányfajzat.