[QUOTE=SnoopDogg,Oct 13 2012 11:44am][QUOTE=anyd,Oct 13 2012 12begin_of_the_skype_highlighting chrome-extension://lifbcibllhkdhoafpjfnlhfpfgnpldfl/numbers_button_skype_logo.pngINGYENES13 2012 12:41pm]így legalább azt is megtanulja hogy mik a gyengéi, és esetleg másik champel majd tudja counterelni mert érzi hogy sokkal könnyebb ellene vele[/QUOTE]
az 1 dolog, h megttanulja, de csak 1 championra szerintem nem lehet építeni . minimum kb 3/lanet tudni kell imo. és ez nagyon minimum
[QUOTE=RRC,Oct 13 2012 12begin_of_the_skype_highlighting chrome-extension://lifbcibllhkdhoafpjfnlhfpfgnpldfl/numbers_button_skype_logo.pngINGYENES13 2012 12:43pm]van high elon egy srac aki csak kayle junglet jatszik, mindjart megkerdem ocsemtol a nevet[/QUOTE]
kívételek mindig vannak : D de most mond azt, h nem jobb több champel jól játszani mint 1el.
[QUOTE=anyd,Oct 13 2012 12begin_of_the_skype_highlighting chrome-extension://lifbcibllhkdhoafpjfnlhfpfgnpldfl/numbers_button_skype_logo.pngINGYENES13 2012 12:41pm][QUOTEQuote (SnoopDogg @ Oct ]hát nekem kibaszottul nem tetszett, amikor lvl30on tudtam játszani összesen kb 3champel rendesen.
1lanet =/= 1 champet
az 1 lanet tudjon játszani részt támogatom, de nem egy champel[/QUOTE]
így legalább azt is megtanulja hogy mik a gyengéi, és esetleg másik champel majd tudja counterelni mert érzi hogy sokkal könnyebb ellene vele
[QUOTE=SnoopDogg,Oct 13 2012 11begin_of_the_skype_highlighting chrome-extension://lifbcibllhkdhoafpjfnlhfpfgnpldfl/numbers_button_skype_logo.pngINGYENES13 2012 11:41am]kb 10el elég effektíven tudok játszani : )
(avg stat is mutatja)[/QUOTE]
effektíven én is tudok játszani kb 25el, de úgy igazán, hogy tényleg képes vagy vele bárki ellen egy lanet az kevés[/QUOTE]
igen, úgy értettem az effektíven részt, h kb bárki ellen tudnék velük menni, még a legszopatósabb counter pick ellen is tudnék turret alatt jól farmolni.[/QUOTE]
elfelejtettem hogy te low elon mozogsz