Quote (RRC @ Apr 6 2016 04:05pm)
milyen játék ez?
Archlord de privat szero ezert takartam ki mielott valaki nekiall baszakodni
Tenyleg sokat segitene ha valaki megcsinalna ;_;
Quote (cowding @ Apr 6 2016 01:03pm)
Valamelyikőtöknek ha van 5-10 perce dobja ezt a programot össze nekem pls. Fizetek erte 500 fg-t vagy barmi 😃
A felét kb en is meg tudnam csinálni szoval imo tenyleg csak gepelesi gyakorlat barmelyikotoknek
Szoval egy macro kene igazabol, lehet AHK vagy rendes program is, miután elinditom fut a háttérben és megadott hotkeyre elindul/ugyan arra abbahaggya
A megadott keyeket az épp aktuális ablakba kell küldeni, szoval ezzel nem kell baszakodni
A macronak meg kene tudnom mondani (akar txt akar egy egyszerű ui is jó) hogy melyik gombokat küldje (ezek 123456789öüó közül lennének, max az összes)
Es mindegyik küldött gomb mellé kéne tudnom rakni egy "casttime" értéket, mondjuk ha az 1-esre berakok 2000 milisecet akkor a "2-est" csak 2 secre rá küldené.
Itt jön egy kis csavar, kéne egy % global value, ami szorzódik az összes, egyenként megadott "casttime"-vel, [x * (1 - global value)] módon, szoval 2000 casttime és 90%-os value esetén 200 tényleges castspeed hat a küldés késleltetésére.
Ennyi a fontos rész, a bónusz az lenne, hogy:
Ugyan olyan rendszerrel mint a "casttime" csinálni egy "cooldown" változót minden gomb mellé és ehhez is egy global valuet, és ez alapján a programnak ki kéne számolni, hogy miután körbement egyszer a megadott gombokon a kovetkezo es a tovabbi korokben melyik gombot a legoptimalisabb kuldeni (szoval nem nyomja meg amelyik epp cooldownon van, hanem atugorja etc)
A konfiguralas jo nekem jegyzettomb alapuan is vagy egy egyszeru gui is jo
Koszonoom :3 ha barmi egyeb info kell pm/post
Van ahk, autoit, .net, visual, etc szoval kb barmibe jo
This post was edited by cowding on Apr 6 2016 09:52am