Quote (Rawen @ Sep 8 2013 12:25pm)
http://1-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/a/image/1367/37/1367372908637.jpg
Egy rakás fos, na jó kicsit túlzok de legjobb esetben is maximum átlagos.
Legyen inkább átlag alatti, a setting/kitalált világ az átlagos, a karakterek teljesen unalmas standard shounen típusok, az animáció a részek 90%-ában állóképekből vagy alig animált jelenetekből, esetleg iszonyat ronda spórolós 3DCGI lovasokból áll, a harcok tényleg jól vannak megcsinálva de az kb 10%, a zenék tűrhetők, arról nem is beszélve, hogy mivel kevés van eddig a mangaból és túl hamar utolérik ezért néha 5 perc az előző részek review-ja, ami egy rész 1/4-e(!), ez egyrészt unalmas másrészt csak újrafelhasznált anyagok, meg 2-3 rész mire megmozdítanak egy kibaszott követ és alig halad a story valahova.
Ha vártak volna még egy fél évet kb, esetleg most ősszel kezdik akkor sokkal jobb lehetett volna, nem kellett volna ennyit spórolni mindenen meg lenne valami értelmes tempója is mert lenne anyag amiből dolgozhatnak.
haverom véleménye amikor kérdeztem róla:
hát jobb mint vártam rosszabb mint reméltem
technikai részről megkockáztatom, hogy jelenleg fejhosszal minden más előtt, rajzolás animáció, zenék, vágás, színezés
a story is sokat rejt magában de a vártnál sokkal lassabban használják ki, egy ideig úgy is tűnik, hogy elég felszínesen van ez kitalálva mert csak kélsőbb szélesítenek a látőszögön
karakterek unalmasak a konkrét történet is sablonos