Quote (SummertimeClothes @ 10 Mar 2016 19:30)
en nem ertek a marvelhez, de nekem kisse hulyesegnek tunik az, ahogy az oldalak meg lettek csinalva amugy
cap az nem ilyen regivagasu uriember kene legyen merev elvekkel, ironman meg bunuldozes mellett prostik melleirol koksizo milliardos playboy batman?
Hát próbálják ezeket úgy csinálni már , hogy az összes Marvel film kapcsolódjon egymáshoz. Így ahogy haladunk előre Avangers Infinity War (ugye ez most a legtávolabbi marvel film amit nyilvánosságra hoznak, itt már rengeteg szuperhős lesz)felé, vannak minimális karakter fejlődések, AC mióta kiolvadt eltelt egy pár év így kicsit be tudott illeszkedni a modern emberek közé, bár szerintem a maga merevsége megvan. IM mióta lerombolták New Yorkot az idegenek és utána a saját gépe szállt vele szembe kicsit magába roskadt. Azért megvannak a hülyeségei, de az idő során meg is komolyodott. És a többi... Hulkot valamennyire lehet irányítani, Thor kezd emberibb lenni de szereti fitogtatni hogy egy istenség.
És ami a Civil War fő vonala lesz, hogy két olyan csapat csapnak össze akik előtte együtt harcoltak több csatában is és barátok voltak, tisztelték egymást. Ez hozza a film komoly hangvételét.
Vagy az is lehet hogy túl jó lett a trailer és egy agyonhypeolt fos lesz. /Az hogy Pókember hogy néz ki, hát képregényes lett. Ez tetszik is benne. Viszont hogy Ő lenne IM csapatnak a titkos fegyvere.... nem tudom/