Egyébként én örülök hogy végre reális esély van a változásra.
Ennyire erős és élhető alternatíva még sose volt mint MP, és ennyire még sose volt szar helyzetben a Fidesz mint most xd
Mennyire láttok arra reális esélyt, hogy a kampányidőszakban páran kiugranak a süllyedő hajóból, és úgy mint MP kitálalnak a belsős dolgokról, a változás reményében?
Én pl nagyon is eltudom képzelni, hogy jön egy Varga Judit / Gulyás Geri coming out.
Eléggé elbaszott munkakörülmények lehetnek ott kormányoldalon, biztos rohadtnagy feszkó van mindenkin. Simán kinézem, hogy emberek megfélemlítve dolgoznak.
És gondolom páran esténként belenéznek a tükörbe egy 8 órás műszak után, és leköpnék magukat a sok gyűlöletpolitika után.
Szerintem teljesen narancssárga lesz az egész választási térkép.
Vona, MZP után most újra adtak az elégedetlenkedőknek egy sármos arcot akire lehet szavazgatni és élvezni a(z ál-)demokráciát.
MP is ugyanúgy fog eltűnni ezután a süllyesztőben ahogy Vona és MZP eltűnt. Egyedül Gyurcsány maradhat, mert azt utálja mindenki, meg lehet rajta közösen röhögni.
Most is azt mondom mint 4 évvel ezelőtt; nem tudod legyőzni az ellenfeled ha ő a game master is egyben és úgy alakítja a szabályokat ahogy éppen a kedve tartja.
Orbán 2009-ben megkapta a sablonokat Putyintól, hogy hogyan kell a demokrácia kiskapuit kijátszva örök uralmat szerezni és azóta nyalja a seggét.