Quote (Inakwo @ 31 Jan 2013 14:29)
amugy lehet nem kap puncit
tfw csajom utasit, hogy gondolkodjak miket ennek a kozeljovoben, o elkeszit mindent a hetvegen.
Quote (jarabekg @ 31 Jan 2013 14:21)
: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
rohadtul butthurt vagy mostanaban, de kurvavicces
ha te mondod
Quote (TassassinHc @ 31 Jan 2013 14:38)
de jópofa gyerek vagy te :DDDDDDDDD
/e:
ilyen megnyilvánulások után gondolja az ember, hogy sportot kell csinálni abból, hogy felbosszantsunk másokat

szerinted engem erdekel? skipelem a postjaid, ha max beleugrom egybe enyhe szanalmat erzek, amiert itt probalod kielni vicces mivoltodat.
Quote (lacketto @ 31 Jan 2013 14:45)
nem butthurt csak a fasza tele van azzal hogy tass mindenhez hozzászól és egy kicsit sem érdekfeszítő/vicces egyik postja sem
kb mint jozef, full kretén
és igaza is van, szerintem is elmehetne az anyjába.
ennyire nem dramai a helyzet

sfuval haladsz?
Quote (xGurke @ 31 Jan 2013 14:53)
amúgy komolyan nem értem, hogy miért kell mindig egy kretén fasznak lennie a subon. egyszer nem volt olyan időszak, hogy csak az "értelmes" emberek jártak volna fel
tényleg mindig volt egy eszilard, jozef, volt valami gyerek aki 14 éves volt és mindig afk cigi-t nyomta, most tass
de az a legjobb, hogy nem is mindig newfagek voltak, hanem amikor egy ideig nincs hunsub balfasza, akkor valamelyik "régebbi" tag veszi fel önként a címet
szanalmas kis eletuk van, ne sajnald az egyetlen oromforrasukat, inkabb keresd te is az identitasodat.
Quote (Fej @ 31 Jan 2013 14:53)
vagy esetleg te pihentethetnéd néha kicsit a billentyuzetet
tul egyszeru megoldas lenne