Quote (rapiddani @ 13 Oct 2017 06:47)
de most nem azt mondtad h megis jo a mostani hely?
nemetorszag nagyon jo volt
alapbol digital marketing miatt vettek fel, ami tenyleg jol mukodik, szepen kiepitett rendszer ~200 fo dolgozik csak ezen
aztan van a magyarorszagi resze, ami nagyon gaz eddig, vagy csak en vagyok tul turelmetlen nem tudom.
ahhoz vagyok szokva, hogy egesz nap porgok, erdekes dolgokkal folglakozom, meetingek mondjuk nem hianyoznak
de itt mintha megallna az ido, emberek 25 eve minden nap ugyanazt csinaljak
egyik csavot kerdezem, miota dolgozol itt, mar az furcsa reakcio volt, hogy gondolkozik rajta tobb masodpercen keresztul
majd teljesen megrokonyodtem, amikor kozolte, hogy igazabol andival (aki szinten ugyanakkor kezdett, mint o) a leghosszabb a noi kapcsolata
mondom kiraly, de erre meg ra is kontrazott, hogy meg valszeg tobb idot toltott el vele, mint az edesanyjaval (25 ev)
es a fonok lebassza oket ugyanugy 20+ ev utan, szanalom
utana pedig visszaul a helyere es felveszi a csorgo telefont, jo napot kivanok xy vagyok, miben segithetek?
ma kozoltem a fonokommel, hogy beszeljuk at pontosan a feladataimat (tobbiek azt hittek, hogy majd beallok ugyfelcallba, mondtam, hogy ezt felejtsek el..) es fules fel, mert ez igy nem allapot, teljesen kiegek. ha tenyleg igy gondoljak, akkor biztosan nem en vagyok a megfelelo jelolt.
szerencsere latta rajtam, hogy komolyan gondolom a mondokam es meglepoen bir (persze, mert az anyaceg meg kiadta, hogy digital-digital)..
aztan lehet ugy kene tekintenem csak ra, hogy leszarom, bejarok melozni es csa.
ettol fuggetlenul keresgelek, meg szeretek interjura jarni.
en vagyok a hulye amugy, ot percre laktam melohelyemtol, most 5:20-kor kelek es megint 19:00-re erek haza