Quote (josheide @ Apr 22 2013 09:35pm)
Allami moratorium volt a kilakoltatasok ellen. Ha nem is fizettek a bebukott hitelesek akkor se lakoltathatta ki oket a bank.
En is ismerek devizahiteles csaladokat, es bar mind eleg sokat fizetnek most ugy vettek fel a hitelt hogy szamoltak ennek a lehetosegevel.
Az hogy x ev utan egyszercsak azt akarja a faszi, hogy most az ove a haz meg a kocsi mert o ugy erzi hogy mar eleget fizetett az a legostobabb, legszomorubb dolog. Es a Fidesz nem fog tenni azert hogy az iskolakban errol tanuljanak a gyerekek, de kell a kibaszott meditacio meg a heti 5 tesi, heti 1 etika, latin gyokereink meg mittudomen meg milyen balfaszsagok.
Jimmies status: rustled.
gondolom csak rossz pelda, arra pont komoly szukseg van mindettol fuggetlenul
Quote (CyberPunk666 @ Apr 22 2013 09:46pm)
aki olyan hülye hogy 10-20 évre rizikó alapon vesz fel hitelt, vagy bármit, az ne rinyáljon. Idióta barom.
Nálunk is ezt csinálta a család fele, nekik is megmondtam, hogy maguknak keresték, de ők fizetik tisztességgel.
Amúgy ez a 8 millió 6 év 14 millió irreális. Holnap megkérdem az asszonyt, de itt valami nagyon picsa részlet lesz.
Ugyanis ha a legolcsóbb chf alapon vette fel, és a legdrágábbon számoljuk, akkor a 8 millióból lesz 12. Ez a deviza része a dolognak. Irreális, hogy 6 év után még nem kezdték el törleszteni a tőkét és még csak kamatot fizetnek... 2 millió van hátra a kamatból 6 év után... nem hiszem el.
az emberek hulyek, hulyek voltak es hulyek lesznek
tetszik nem tetszik a kormany felelossege vigyazni rajuk, es olyan szabalyokat teremteni, hogy nagyon ne tehessek tonkre magukat
reszben a felelosseg azoke akik ezt lehetove tettek, reszben azoke akik a hitelt adtak, es reszben azoke akik felvettek.
kulonosebben nem tudom mi tortenika temaban, a cikket meg se nyitottam, de azert ne mindig csak szerencsetleneket hibaztasd. hulyenek hulyek, de ez a reteg igy van beepitve a tarsadalomba