d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Filmajánló > Avagy Milyen Jó Filmet Láttál Mostanában
Prev1143914401441144214431650Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 343.00
Feb 2 2016 04:37am
Quote (XxPiTyUkAxX @ Feb 2 2016 10:27am)
Hogy tudja lekotni az embert egy gagyilovag szintu film
Remelem be voltal tepve legalabb

elgondolkodtató film pedig
én azon gondolkodtam h ha így visszamennék az időbe mondjuk rómába akkor hogy lehetne sok pénzt csinálni
pl feltalálom az ájfont :XD:X:DX:D nem hanem h milyen fizikai dolgokat kéne fejből vágni h pl bevezessem az áramot vagy idk (honan szegyek volframot:XD) meg iet h tranzisztor hogy kell építeni

szal hogy így mit tudna egy átlag ember megvalósítani komolyabb tudás nélkül abból amiben itt él
Member
Gold: 1.00
Feb 2 2016 04:39am
Quote (XxPiTyUkAxX @ 2 Feb 2016 12:27)
Hogy tudja lekotni az embert egy gagyilovag szintu film
Remelem be voltal tepve legalabb

Vismajornak írsz amúgy.
Ő is tép?

This post was edited by CyberPunk666 on Feb 2 2016 04:39am
Member
Feb 2 2016 04:41am
szódavizet pl hogy csinaljak
hogy csináljak patront
Member
Gold: 2,496.00
Feb 2 2016 04:46am
Quote (Senee @ Feb 2 2016 11:37am)
elgondolkodtató film pedig
én azon gondolkodtam h ha így visszamennék az időbe mondjuk rómába akkor hogy lehetne sok pénzt csinálni
pl feltalálom az ájfont :XD:X:DX:D nem hanem h milyen fizikai dolgokat kéne fejből vágni h pl bevezessem az áramot vagy idk (honan szegyek volframot:XD) meg iet h tranzisztor hogy kell építeni

szal hogy így mit tudna egy átlag ember megvalósítani komolyabb tudás nélkül abból amiben itt él

kezzel festett hertston kartyak

azert csak ovatosan az ilyen otletekkel mert megegsz az elso kosza maglyan
Member
Feb 2 2016 04:55am
Quote (TresholdOfUniverse @ Feb 2 2016 10:46am)
kezzel festett hertston kartyak

azert csak ovatosan az ilyen otletekkel mert megegsz az elso kosza maglyan

ja hát azért mondtam inkább rómát mint középkort mert ott még talán vevők lettek volna faszságokra

bár aztán lehet nem és pénz kéne az előállításhoz és kapcsolatok híjján nem lenne szponzor se és akaszthatnám is fel magam h3h3
Member
Feb 2 2016 05:04am
Quote (Senee @ 2 Feb 2016 12:55)
ja hát azért mondtam inkább rómát mint középkort mert ott még talán vevők lettek volna faszságokra

bár aztán lehet nem és pénz kéne az előállításhoz és kapcsolatok híjján nem lenne szponzor se és akaszthatnám is fel magam h3h3

Szerintem pár matematikai fogással és pici fizikával hamar be lehet kerülni az ókor tudományos világába.
Egy normális érettségizett ember sok olyat tud, amit anno még nem ismertek.

A modern kor vívmányaihoz meg nem elég a tudás, nem lehet kihagyni egy rakás lápcsőt.
Nem tudnál egykristályt létrehozni meg ilyenek. Hiába ismered és tudod, hogy kell, nincsenek meg az eszközök.

This post was edited by CyberPunk666 on Feb 2 2016 05:06am
Member
Gold: 2,496.00
Feb 2 2016 05:05am
Quote (Senee @ Feb 2 2016 11:55am)

drogok - van egy rakas egyszeru szintetikus cucc amit nem nagy dolog kifozni
gyogyszerek - penicilin
alkohol eloallitasi modszerek
fuszerek, edesitoszerek
festekek - egy jo minosegu, tartos festekszettert a kozepkorban foldreszeket egettek volna fel

soroljam?

nem kell semmi extrat elkepzelni csak nezd meg hogy az adott korban miert fizettek sokat. gyakorlatilag barmit jobban tudsz csinalni csak az ilyen bonyolult dolgokat felejtsd el mint a tranzisztor. romai kori germanium/gallium banyak ftw - hja, hogy amugy aram sincs

mondjuk egy kezdetleges radiokommunikaciot nem nehez osszehozni pl, de van nehany sarkalatos alapanyag kerdes amit meg kell oldani
Member
Feb 2 2016 05:09am
Quote (TresholdOfUniverse @ 2 Feb 2016 13:05)
gyogyszerek - penicilin
fuszerek, edesitoszerek
festekek - egy jo minosegu, tartos festekszettert a kozepkorban foldreszeket egettek volna fel

soroljam?

nem kell semmi extrat elkepzelni csak nezd meg hogy az adott korban miert fizettek sokat. gyakorlatilag barmit jobban tudsz csinalni csak az ilyen bonyolult dolgokat felejtsd el mint a tranzisztor. romai kori germanium/gallium banyak ftw - hja, hogy amugy aram sincs

mondjuk egy kezdetleges radiokommunikaciot nem nehez osszehozni pl, de van nehany sarkalatos alapanyag kerdes amit meg kell oldani

Én a hadiipart lendíteném fel.
Matekból és fizikából bőven lehetne mit hozzátenni a mai tudásunkkal és robbanószereket csinálni, meg ilyeneket.
Member
Feb 2 2016 05:10am
Quote (CyberPunk666 @ Feb 2 2016 11:04am)
Szerintem pár matematikai fogással és pici fizikával hamar be lehet kerülni az ókor tudományos világába.
Egy normális érettségizett ember sok olyat tud, amit anno még nem ismertek.

de mivel
a2+b2=c2
e=mc2

de mi ez és hogy bizonyítod és mire jó :XD
azok full hülyék, meg kell nekik mindent magyarázni szóval gecire kéne tudni mindent h mi miért van meg minek

érdekes kérdés lenne ez érettségi előtt álló (vmi normálisabb) iskolában a gyerekeknek h hogy csinálnának karriert a mai tudással az ókori rómában

én kajak nem tudom mit mondanék így hirtelen rá

Quote (TresholdOfUniverse @ Feb 2 2016 11:05am)
gyogyszerek - penicilin
fuszerek, edesitoszerek

soroljam?

ja ezek nem rossz ötletek de pl festéket hogyan csinalsz én nemtom
meg főzni pálinkát hát ahhoz is kell vmi berendezés vagy csak igy berakod a hordóba azt cefre azt majd lesz vmi de sztem azt addig is csinaltak
whiskey meg ilyenek készítése meg tok bonyolult van egy csomo gep füstölö meg idk

Quote (CyberPunk666 @ Feb 2 2016 11:09am)
Én a hadiipart lendíteném fel.
Matekból és fizikából bőven lehetne mit hozzátenni a mai tudásunkkal és robbanószereket csinálni, meg ilyeneket.

én robbanószerre is csak azt tudnám kitalálni hogy erjesztek jó erős alkoholt és akkor molotov koktél :XD az lenne a neve karcsikakoktél

a puskapor is mi
milyen anyag?? honnan

kajak nemtom

This post was edited by Senee on Feb 2 2016 05:22am
Member
Gold: 5,302.77
Feb 2 2016 05:21am
Bámulatos, hogy hova eszkalálódott a Gagyi Lovag. :D
Go Back To Magyar Topic List
Prev1143914401441144214431650Next
Add Reply New Topic New Poll