Quote (Aston @ Dec 22 2011 01:42pm)
quoteolt üzenetre nem lehet youtube taget tolni, csak képet.
tudom, azért írtam, hogy új postban nem sikerült
Quote (Akizk @ Dec 22 2011 01:40pm)
te most mit nem értesz??? arról beszélek, hogy odaadnak 20k ért 1 telefont amit ha fizetsz 2 évig 380+ ra jön ki a vége
16k+ havi számlát nem akarok fizetni 2 évig, főleg úgy, hogy havi 5 perct telefonálok és 0 sms-t küldök
MIVEL NEM A TELENORNÁL VETTEM A TELEFONT EZÉRT AZ ELŐFIZURA NINCS HŰSÉG
vetted??
Ennyire érthetetlen amit magyarázok?
A 16k-s számlát azért mondtam, mert speciel annál az összegnél olcsóbb iphonet venni, mint S2-őt (az oldal szerint). Tudom, hogy ez a konstrukció nem éri meg mindenkinek, de meg akartam mutatni, hogy kurvára nem 2-3x drágábban jutottak hozzá az emberek az iphonehoz (az s2-höz képest például), mint ahogy te azt sugalltad a postodban.
Ha nem telefonálsz, netezel, használod a navigációt, stb-stb akkor meg felmerül a kérdés, hogy ki a nagyobb hülye. Én aki iphonet vettem más helyett, vagy te, aki egyáltalán beruházott egy okostelefonba.
Quote (Akizk @ Dec 22 2011 01:40pm)
te most mit nem értesz??? arról beszélek, hogy odaadnak 20k ért 1 telefont amit ha fizetsz 2 évig 380+ ra jön ki a vége
csak úgy mondod, mintha ez hitel lenne, amit két évig törlesztenél
azonban ezért telefonálsz, netezel, smsezel stb ... tehát a szolgáltatásért fizetsz, amiért amúgy is fizet az, aki akar telefonálni (ráadásul az én esetemben nagyjából ugyanannyit)
This post was edited by beni on Dec 22 2011 06:55am