Quote (SamLee @ 9 Aug 2010 12:38)
figy neked azt javaslom, hogy valamikor ráérő idődben vedd erre felé (halásztelek) az utadat. a matrica amiről beszélsz, az kb 500Ft-os tétel/szett. lehet, hogy ha tervezés is van benne, akkor felmegy 1000-1500ig is, de gyorsan és jól dolgoznak. A vázról meg érdemes lenne beszélgess a szomszéddal, akinek bringaboltja van, mert lehúzott 15 évet a csepel gyárban bringaváz-hegesztőként, a párom bringájának a vázát is ő rakta össze(egyedileg), eléggé ért hozzá, amit csinál, ma is épít még megrendelésre vázakat. Biztosan tudna neked hasznos infókat adni.
Ahham. Majd valamikor akkor megoldom ezt.
Am az a bajom, hogy annyira egy kaptafára készültek az outi bringák. Szinte csak festésben különböznek. Na jó azért van pár olasz tervezés, amin van némi extra, mint pl hullámosított hátsó villa darab Pinarelloknál, de most jut eszembe, hogy ez, amit most Én rajzoltam, azt is láttam már, mármint, hogy egy ilyen 'hurok' van. Meg a BMC-nél is meg Cinellinél is van itt-ott egy-két extrémebb forma. De nekem pl ez tetszik, mármint ez a nyeregcső látszódjon ki, 'legyenek hurkok' és még pár. A lényeg, hogy belevinnék az outikba is némi formatervbontó változtatást, ahogy a DH bringáknál is, itt is legyenek különböző nagyban eltérő vázbeli különbségek.
Meg az extrémebb bringák inkább már időfutam bringa kategóriások. De sima outiban se lenne rossz, ha lenne némi földtől való elrugaszkodás.
Na mind1, először még inkább tervezgetek, aztán majd a terveket megmutatom valami profinak, hogy mi a véleménye és majd csak utána gondolkodok a kivitelezésen.
Quote (lacketto @ 9 Aug 2010 12:39)
szeretném ha nekem is ennyi szabadidőm lenne
ez akkora wall of text hogy nem birok mellette elmenni
Ugord át akkor!!!!44 Szélesnek széles, de nem magas.
This post was edited by Baleee on Aug 9 2010 07:01am