Quote (-joey- @ Apr 10 2024 10:03am)
Úgy is mondhatom, hogy MP most azt csinálja, amit a Momentumnak kellett volna a Nolimpia után, de ők inkább elkezdték Gyurcsány seggét nyalni.
Hát, ezzel részben egyetértek legalábbis értem a gondolat eredetét.
Részben a megfogalmazás nagyon sértő, és a politikai emlékezet az itt fontos lenne.
A momentumot is kifejezetten úgy indítottuk, hogy egy új alternatíva legyen, első hónapokban lenyilatkozva hogy Orbán és Gyurcsány is takarodjon. Elkezdtük a párt építését, külön is indultunk '18-ban.
Ezután azonban teljesen megváltozott a politikai klíma, minden az összefogás irányába nyomta a pártokat, média, véleményvezerek, de a szavazók is (saját belsős meresunk szerint a szavazoink 80%-a összefogás párti volt). Kormányváltás választáson csak akkor lehet ha van két nagy tömb amúgy is.
Teljes oszinteseggel mondhatom, hogy_senkinek_ nem okozott örömet hogy a dkval kellett együtt működni, egy féreg az összes öreg szoci, és a saját megelhtesen kívül semmi nem érdekli őket. De nem nagyon volt politikai mozgástér, ezért esik rosszul a Gyurcsány segget nyalás - én Személyesen sosem léptem volna velük szövetségre, de aki a döntést meghozta annak sem volt leányálom.
Ezután a momentum volt az egyetlen párt, aki az előválasztásokkor kikiáltott aktuális messiás mellett teljesen kiállt és kampányolt (emlékezzünk az eredményváróra). És most a csalódás után ki van öntve a gyerek a vízzel együtt.
Egyelőre ugyan azokat a dolgokat mondja mp, mint a momentum, ugyan azok szavaznak rá, és azok a hangos támogatói akik mzpnek voltak.
Láttam már én ezt, szerintem teljesen felesleges ennek az embernek bizalmat szavazni, semmi hitelessége nincs számomra.