Quote (Eoghan @ 5 Dec 2012 19:54)
GW2 játékosként mondom, hogy ha élményt vadászol, akkor inkább wowozz..
nekem pl. csomószor "hiányzik", mert bár a GW2 alapvetően egy zseniális játék, baromi igényes, jól összetett, epic eventek vannak(elárasztja a tenger 1 részét a fővárosnak, jön 1 csomó tengeri lény a fővárosba, ami kb. olyan mint wowban SW a cataclysm idején, elárasztják az egész várost + jön 1 nagy dög és szétveri a várost és az bizony úgy marad, amíg a szerverlakók vissza nem építgetik. meg dinamikus az egész content, úgy változik a játék, ahogy a játékosok játszanak, pár havonta megváltoznak a questek 1 csomó helyen, tehát elég monotonitás-ellenes, viszont vannak még nagyon nagyon durva gyerekbetegségei(!!) és hiányosságai, amik miatt én pl. az elmúlt néhány napban pihenőre tettem a játékot, mert átgondolatlan az UI több ponton, a ranger class gyakorlatilag olyan erős, mint egy pet, nincs dungeon finder, a chat 1 idő után blokkol floodolás miatt(csapatot keresek), ilyenek.
ezek apró kis dolgok, amik együtt rettentő idegesítőek. plusz nincs benne meg az a faktor, ami a wow-ot vonzóvá teszi: minél többet tolod, annál jobb geared van meg jobb statok, jobb eredményeid, több bosst toltál le, stb... -- GW2-ben néhány hét vagy 1-2 hónap aktív játékkal elérhető egy igen komoly gear, onnantól meg grindelsz, mint az állat a legendary itemért és kész..
ha baszott casual player vagy meg szeretsz PvPzni,akkor javaslom a GW2-t, ha meg nem, akkor wowozz. GW2-re szerintem majd valamikor március környékén lehet érdemesebb újra ránézni(hasra ütöttem, igazából minden hónapban érdemes beleolvasni a patch logokba).
amúgy ahogy elnéztem a topicot pár napja tolhatod max a wow-ot. ennyi idő alatt kb. semmit nem láttál még a világból.
Igazából pont ezen gondolkodtam zuhanyzás közbe hogy rengeteg időt (és ezzel együtt pénzt) igényel a wow ha el akarsz érni valamit.
Annyit pedig már nem tervezek játékra elbaszni, ígyis sok évnyi kockulás áll mögöttem, szal igazából csak erősítetted bennem hogy GW2 ami még ráadásul nem igényel havidíjat xd
Hátha beteszik most GS adventbe eksönösen.