Quote (championmath @ 1 Oct 2012 20:11)
LoL topicba vigyázni kell mit ír az ember

Mert ha az nem egyezik a dreamhacken döntőjében szereplő buildel könnyen megkaphatja a magáét mindenki

Amúgy igazából alapból hülyeség szerintem itt utólag elemezgetni mit kellett volna venni etc.
Mostanában új dolgokat próbálgatok szinte csak ha néha játszok, pl először ap nautilius mid sima win ilyen 11-2 stattal, majd ad nautilius, ilyen 15-4. A skill milliószor többet számít mint a build.
ui: Randuint sose veszek mert mindig utólag jövök rá h nem nyomtam
ámen!
Quote (Smat @ 1 Oct 2012 18:21)
Annyira változó hogy mit buildelsz, meg milyen sorrendben.. Lehet pl. Lantern-Phage-HoG-Mercury a builded alapja, de nem mindegy hogy milyen sorrendben, és itt ez számít, a sorrend. Mert rakhatsz te 120 armort 8 percnél ha az enemy karthus 5-0 miden, akkor is egy rakás szar leszel, és nem a fed enemyre buildelsz, hanem a kiegyensúlyozott lanere ami butaság. Lehet minden gameben ugyan azt buildeni, nincs ezzel semmi baj csak tudd hogy mikor mit kell venni.
Egyetértek baszod! De ez pont azzal vág egybe, amit írtam, a jókurvaéletbe. Az külön fun, hogy jara beteszi csak az Ő cuccait, hogy "jóabuild?", erre megjegyzem hogy remélem hülyéskedik, erre én vagyok a noob aki megmondja a tutit. Oks.