d3ban az elején azért nemes egyszerüséggel agyfaszt tudott kapni az ember olyan nehéz volt.

d2 még reset után se volt valami nagy kaland. Csináltál egy sorcikát és végig szaladtál a bossokon.
De ha mondjuk felhoznátok classic vagy bármi más formályát akkor ajánlom d3-at mp10-et ah nélkül.
A D2 egy kurvajo játék volt és az is még most is, hisz mindenki jó érzéssel gondol vissza rá.
De nem 1 évet játszott itt a többség d2vel, szerintem adjunk időt D3nak is.
A gyermekhibái ellenére igenis jó játék.

ezt szerintem mindenkinek el kell ismernie.
Az hogy jobb lesz pedig szerintem készpénznek lehet venni. Itt ez az új csóka. AH off. Ha egy ilyen lépést el tudott érni, mert ugye nem lehetett egyszerű meggyőzni a fejeseket hogy monjdanak le arrol a pénzről amit ah-val keresnek [ szeritnem nem 2 forint ez a nyereség ], akkor én személy szerint kurva kiváncsi vagyok hogy mi lesz még.
De tudjátok hogy én elfogult vagyok

nekem tetszik a játék ugy ahogy van. Az én igényeimet kielégiti még ha olykor kurva unalmas is tud lenni.
Kijön RoS szerintem minden megváltozik.
AH off miatt megint lehet jsp-n kereskedni amit én anno elégé élveztem.
trld: lestat megint fényezi a játékot.
csak egy gondolat ami eszembejutott az ah offal kapcsolatban, meg hogy mennyire ász az uj srác hogy elérte hogy kinyomják:
mivan ha mérlegelték a bevételt + mennyi istentelen baj van az ahval mert mindig szar +lehet RoS mégtöbb komplikációt okozott volna + 90% sirt hogy jaj az ah és hát akkor úgydöntöttek hogy lehet nem is éri ezt meg folytatni ~
szóval arra akarok kilyukadni hogy nem biztos hogy 100% ig azért kapcsolják le, mert annyira jófejek