Quote (bajcli @ 30 Sep 2013 16:44)
ja, grrm azert jol tette, hogy megirta ezt a jonos szalat is
akik szeretik ezt az old school high fantasyt, azok biztos tokre elvezik a "szegenylegeny legyozi a sarkanyt + megmenti a kiralylanyt" temat
meghat kell egy ilyen a sok verengzes meg politikai haszonlesesesnek koze
daeneryssel is ezt probalja csinalni szerintem, de az a szal mar tok rohejes, hogy amennyi faszsagot csinal daenerys fojamatos jelegel, meg mindig el/uralkodik (the mary sue is strong with that one)
dany-t utálom, azért él és azért volt végig jó pozícióban, mert vaginája van (...)
Quote (tevetava @ 30 Sep 2013 16:51)
jó, hát nekem kb ez az első fantasy amit olvasok, szóval ja

a politikai szálak meg faszák voltak, csak ez a nyomorék cersei egy akkora tard, hogy már nem bírom olvasni. varys :c tyrion :c littlefinger meg megbaszhatja magát
a dany szálak nekem azért eléggé tetszenek, csak kár, hogy jorah-t elküldte. mondjuka zon én is csomószor facepalmoztam, hogy csak így szabadon repteti a sárkányait, nem fél, hogy kb 3 nyilas ki tudja őket lőni a picsába?
cersei tényleg mad meg zselé, bírom a vergődését. amúgy vary, tyrion meg kisujj nagyon szimpik nekem, nem feltétlen a tetteik, csak a karakterük, meg nemtom... az ő fejezeteiket szeretem olvasni, ill. a róluk szóló részeket, meg ahogy keverik a szart

amúgy miért írtál :c -t a nevek mellé?
This post was edited by zsansaccount on Sep 30 2013 09:15am