Quote (Senee @ 13 Nov 2012 14:28)
de amúgy titeket nem zavar ez a crossrealm geciség?? bár ravencresten mindig is sokan voltak most meg legalább van ott ellenfél world pvphez, hordások úgyis kevesebben voltak
altommal játszottam blasted landsba és vmi fasz lvl85+os ott gankelt mindenkit, erre bejött egy allis lvl90el akkor az azt kergette meg ölte aki hordás ott questelt erre azok is bejöttek és gyakorlatilag nem lehetett abba a zónába questelni mert egy órán keresztül ott abszták az annyukat
jó a world pvp mert én szeretem.. pl mikor a druiddal levelingeztem winterspringben akkor egy rogue állandóan nekemjött de közben meg ö is questelt (azonoso szinten voltunk) és fogtam magam, ujraéledtem és egyböl stealth és hagytam, hogy azt higgye elmentem és mikor visszament questelni én kezdtem el basztatni :XD:XD
az jó volt meg vicces
de az a blasted landsos buzulás az nem
én utálom, mert kurva nagy lagspikeok vannak, ha egyik zónából a másikba mész
meg különbenis élveztem, hogy büntetlenül baszogathatom a szerencsétlen hordásokat, most meg tele van stormscales pvpbuzival, és nonstop blasted landsben bassza magát mindegyik
kiskarimat még nem gankelték, de mondjuk alig van rajta /played-em, azis mind allis zónában kb