na én meg rákérdeztem a bájkpozitív agyra. végig néztük a katalógusokat, de nem találtunk toronto-t. így az árával se tudok szolgálni, viszont az az agy, amit a mostani csepel fixie-kbe építenek, 12ért jönne. Utána tudsz nézni, egy Miche(nem ismerem) nevű márka Pista fantázianévre hallgató vasa. Asszem olasz, bár efelől nem vagyok biztos, mindenesetre a főnök azt mondta, hogy elég stramm jószágok, bírják a gyűrődést. Ebből két féle van, az egyik ez a 12 ropis, a másikat 16-ért vesztegetik(a b+ fixie agyak listaárai mostanság 18-24 papír körül mozognak). Létezik belőlük 36 és 48 lyukas változat is, a 16-os annyival tud többet, hogy mindkét oldalán menetes, így egy mozdulattal meg tudod fordítani a gyorszáras kerekedet, hogy ne fixie-s fogaskerék legyen a lánc oldalán, hanem rá tudsz szerelni a túloldalra egy "normál" fogsort.
Ha érdekel, akkor megrendelem neked, az egymenetes változat tehát 12ropi a két oldalon menetes 16. remélem segítettem így is, bár gondolom a toronto biztos olcsóbb lett volna.