Quote (Smat @ Nov 19 2010 04:41pm)
Te magyarázol a képekről? :DDDDDDDDDDDDD
Hmm ki is mondta hogy "Megkértem anyukámat hogy fényképezzen le hogy legyen rólam egy normális kép."
Hát mit ne mondjak nagyon de NAGYON normális kép lett rólad, annyit látni hogy egy mosott fejű idegbeteg van rajta. ;DD
Hű mert mit csinálsz? Ülj már le a kis seggedre és fogadd el hogy egy idegbeteg vagy akinek 0 önkontrollja van.
aha
mondtam anyámnak csináljon rólam egy képet mert épp nem volt
szerintem egy tök normális kép nem csinálok rajta semmit csak ülök a széken...de azért te azt látod rajta hogy "mosott fejű" (??) meg idegbeteg vagyok
mellesleg most habzik a szád szerintem

Quote (Vismajor @ Nov 19 2010 04:42pm)
Semmi offense, de pl nekem nincs bajom vele(inb4 te is nyomorék vagy), és ha mindenki mindenkinek szóvá tenné a stílusát egésznap flame lenne a fórumon. Pl hányok tőle, hogy lacusék poén csinálnak a pedozásból, de nem szólok bele, ez egy fórum, ennyi. Megtehetik. Az meg megint más, akárhol járok, azt látom, hogy postol egy random spamet, te meg ugrasz rá és oltod a gecibe. Ettől majd elfog takarodni, vagy mit gondolsz? Plusz figyelem neki, hátha elmegy? nem értem a logikát
jaj már megint jössz ezzel a ne bántsuk a nyomorékokat dumával, hagyjál már békén : D