Quote (ecneB @ 25 Jan 2013 13:32)
amit linkeltel cp..

"diagnosztika- a
végbéltükrözés. A vizsgálat korszerű technikával és
fájdalommentesen történik"
gyomortukrozesre mentem, ott talalkoztam egy ismerossel (polgarmesterunk).. epp vegbeltukrozesre ment.. elvileg ugye hangszigeteltek vmennyire a rendelok.. doki elotte velem is dumalt, mondta, hogy most ezt el kell inteznie, de zero para, hipp-hopp es eszre sem veszi a beteg. fel perc mulva annyit hallok, hogy a no torkaszakadtabol uvolt, el is huztam a belemet gyorsan..
vannak ultralacsony fájdalomküszöbbel rendelkező emberek.
nekem már mindhárom tükrözésem volt, és csak a
tüdőtükrözés az aminek a gondolatától is rosszul vagyok.
Az volt az első amin átestem és nagyon rossz volt, még a következő 3 napban is rosszul voltam és a hatása alatt voltam. Talán a valaha volt legrosszabb élményem az egészségügyben.
A második volt a
gyomortükrözés, na a tüdő miatt, olyan szinten paráztam, hogy kinn a váróban remegtem, de nem picit a kezem, hanem szinte teljes testből, az orvosnak már elege volt belőlem, kajak olyan voltam mint egy fogyatékos, rettegtem ez a jó szó. Aztán mikor végeztünk felültem, elvigyorodtam és azt kérdeztem, hogy ennyi volt? ^^
A
végbéltükrözés inkább csak nagyon kellemetlen, ha nem tudod elengedni magad (ki tudja...), akkor azért piit fáj is, de túl lehet élni, a gyomornál szarabb, de inkább csinálják 20szor, mint a tüdőt egyszer. (mondjuk akkor lehet ez nagyon fájdalmas, mint ahogy a nő üvöltött, ha van benn valami érzékeny gyulladt rész...)
This post was edited by CyberPunk666 on Jan 25 2013 05:45am