Quote (CyberPunk666 @ 25 Jan 2013 13:17)
ITT: a hunsub felének fasz meg segg gondjai vannak és senki nem megy orvoshoz.

egy evig azt hittem, hogy mar minden bajom van (14 eves voltam), meg a szuleim elott is szegyelltem. mondjuk legalabb jol diagnoztizaltam magamnak, de akkor is.. vateromekat nem irigyelltem, amikor elmondtam. aztan kozben az is kiderult, hogy apamnak is van, ugyhogy elvitt dokihoz, aztan egy ev mulva elojott megint, ugyhogy ez inkabb eletmod valtoztatassal jar, meg kell tanulni vele egyutt elni (inb4 haverod lesz).
nekem amugy here visszerem is van, amivel soon el kene mennem nekem is dokihoz, errol is kurva sokan nem tudnak (zacsi bal oldalat megtapogatni, erek meg vannak duzzadva).
Quote (ElCapitano @ 25 Jan 2013 13:16)
Lol ez lehetséges? Mert nekem a butthurt meg a hugyozásos gondok egyszerre szoktak jönni fáj a lukam meg az a híd a farkam és a seggem között és a heréimre is kisugárzik.
hat nekem is szokott fajni, mert kisugarzik, de pl. volt mar, hogy begyulladt a dulmirigyem is (valszeg fahriinak is ez van), tokmagot zabalok, azota nincs gondom. ha maga a pisalas faj, az viszont szerintem inkabb felfazas (prosztata miatt nem tudok rola, hogy fajnia kene, viszont a felfazas tipikusan ilyen)
Fahrii, szerintem is proktologia. Sebeszetre semmikepp, ott a disznokat vagjak. :c Az a vicc, hogy amugy ambulans mutetek koze tartozik az ilyen aranyeres dolog.. Max csak akkor, ha ismered a dokit es tenyleg tudod, hogy gecijo orvos..