d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Kajarendeles
Prev1131415161734Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 11,943.00
May 14 2017 12:25pm
Quote (Jancsipapa @ 14 May 2017 18:29)
személy szerint végigolvastam a careben is azt a jópár oldalt, meg itt is nézem, ahogy minden adandó alkalommal mentek beszólni meg fellengzőset játszani

itt volt egy ragyogó alkalom arra, hogy lássa azt mindenki, hogy milyen a másik oldalon, milyen egy pizzafutárnak az élete, mekkora faszok vannak a másik oldalról is

erre jössz te az überokos félig angol behányásaiddal, ahogy szoktad minden alkalommal és már egyre undorítóbb hatást keltesz, ezt kell mondjam

Az adózásom nem tudom hogy jön ide, de jó, okoskodjál csak, írd le még magadnak a végén, hogy te győztél meg mekkora erkölcsi és értelmi fölénnyel rendelkezel

oh köszönöm, örülök, hogy te is megjöttél, mesélj még

mint pl akiknek van pofaja nem a pizzeria mellett lakni, vagy nyitva tartasi idoben rendelni, de olyankor, amikor a futarnak mar nincs kedve kimenni a cimre
Member
Gold: 5,302.77
May 14 2017 12:27pm
Quote (Anarkin @ May 14 2017 07:08pm)
ez a félig angol dolog jó ideje volt már -- kimaradt az elmúlt pár év? vagy ez most mi

--
fellengzős postjaim sorozata így kezdődött:

én kérek elnézést h ezt a gondolatmenetet kevésbé érzem nevetségesnek, mint bambi fix 5k forintos jattolását

--
az h valaki postolta h miért nem CEO, az -legyünk őszinték- nem rám tartozik: de nektek ez sem számít, mert végső soron az számít h úgy látom-e a konkrét dolgot, ahogy ti, vagy sem -- ha nem, akkor egy kalap alá tartozom mindenki mással. oké

--
de nyugodtan idézz be pár, a fentihez hasonló félig angol és/vagy egyértelműen fellengzős postot, amiről feltételezhetjük h triggerelte joey mérnökkomplexusát* és elemezhetjük a történteket tovább

*valahol itt kezdődött el: "a másik meg az, hogy az itteni mérnökistenek közül ugyan kit vág a padlóra az a pár forint borravaló"

megjegyezném, hogy sosem láttam még ilyen erős logikát, és ilyen erős hozzájárulást adott témához -- redditen tanulhatnának ebből ("nem vág földhöz? akkor meg miről beszélünk egyáltalán" :DD)

Teljesen tiszta, hogy egy postot sem olvastál el az elmúlt tizensok oldalból.

Bővebben: örülök, hogy kiragadtál egy részletet abból, amit hozzáadtam a témához - aminek az lett a végkimenetele, hogy én sem értek egyet a rendszerrel, másrészről viszont full egyetértek azzal amit pl. Cpt írt. Segítek neked, mert a 2 bites gondolkodásoddal nem sikerült a lényeget meglátni abban, amit rajtam kívül még jópáran elmondtak. 1. Mivel tisztában vagyok azzal, hogy perpill ilyen a rendszer (szarul fizetett futárok), ezért nem állok le szarakodni azon, hogy fillérre pontosan visszaadjon nekem, hanem ott hagyom nála az aprót. Ezt hívják jóindulatnak - igen, ezt sajnos nem tudod egyenlettel ábrázolni, van akiben meg van, van akiben nincs. De ha már nincs, legalább ne álljon le ilyen kibaszott kocka érvekkel, oldalakon keresztül mert a belem kifordul tőle. 2. Nem kezdtem el cinikus megjegyzéseket tenni a srácra, amikor leírta a panaszait, ellentétben veletek, akik azóta is ezen ugrálnak (a care topicban már napok óta lezártuk, ennek ellenére még ma is ezen kellett vergődni ugye). Mindemellett természetesen szívem joga kommentálni a ti nagyképű "mert aztán én mindenkinél sokkal okosabb vagyok" viselkedéseteket, ahogy azt - jól látod - teszem már évek óta, de ez már igazán nem az én hibám, hogy ugyanazok a userek képtelenek normális emberi módon kommunikálni már évek óta.

/e: bocs, hogy én nem tagoltam, megjegyzem felesleges, mert úgy sem olvasod el, csak szokás szerint visszahánysz valami nagyképű maszlagot.

This post was edited by -joey- on May 14 2017 12:31pm
Member
Gold: 2,751.03
May 14 2017 12:30pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ May 14 2017 08:10pm)
meg kéne tanulnod koherens szövegeket írni, mert ez így elég wacko. már no offense, most ennek nincs köze ahhoz hogy hogyan gondolod a dolgokat

most az, hogy neki félholt/részeg embereknek kellett szervízt vállalnia, engem hidegen hagy, ha ezt a munkát választotta, vállalja a velejárókat, nekem is vannak nehezebb napjaim a melóban, mégse jövök sírni ide, hogy milyen kemény az autóipar
személyes történetei, meg hogy bele volt kényszerítve, meg hogy szerencsétlenebbek voltak a körülményei, blablabla, nekem sokkal szerencsétlenebbek a körülményeim, mert nem kostolhattam meg ráczmes)) csodálatos péniszét.

egyébként fel szoktam kerekíteni százasra + 100ft, ennyi legyen elég neki belváros közeépre, első emeletre
mondtam, hogy kifizetem, csak írják bele az árba, de ezeket a köröket care topikban már 100x végigfutottuk
amit krix mesélt, hogy svájcban hogy oldották meg, az kezdeményezés jó lett volna, de nem működött, mint írta
Member
Gold: 1.00
May 14 2017 12:33pm
btw én jobban örülnék a kiszállítási díjnak, mert a futár jattja az tulajdonképpen az. Becsületkasszás kiszállítási díj.
Csak ugye, ha valahol az nem ingyenes, onnan nem rendel a szarrágó magyar.
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
May 14 2017 12:34pm
Quote (Jancsipapa @ 14 May 2017 19:16)
személy szerint neked nem címeztem a hozzászólásom, nem maradt meg túlságosan egyik hozzászólásod se, miután jópár napja visszaolvastam a careben a beszélgetést erről, persze neked muszáj volt egyből betolni a velejéig geci rosszmájú hozzászólást, amit viszont az utóbbi hónapokban sikerül kiokádnod magadből, sokszor nekem címezve, hiába írok havonta ötször a subra

akkor leírom még egyszer, hogy a furmányos gondolatmenettel rendelkezők is megértsék - nekem az bassza ki a biztosítékot, hogy miután kiderült, hogy ő futárként dolgozik, gyönyörűen be lett találva minden posztja után, sőt, már posztolnia se kellett hozzá
engem nem érdekel, hogy ki ad és ki nem, ki miért ad és ki miért nem

bold : mutassak bizonyítékot, mi? :D

hagyjuk is egymást inkább

én pl itt senkiről se feltételezném h lenéz egy futárt
a postjait trollkodni valakinek, miután felhozott egy "vitás" témát? mi sem természetesebb [úgy hívják h fórum]

azt meg ismét nem tudom h hol voltam rosszmájú, csak leírtam h talán lehetne beszélgetni magáról a témáról is, nem pedig arról aki a postot írja -- de úgy érzem MEGINT nem jött át, hogy a következő sorban azért vettem elő az adózást, hogy bedobjak egy full random példát arra, hogy mi történik -- ez persze megint véresen komolyan lett véve
ja meg amúgy okom sincs rosszmájúnak lenni, szóval ezt megint épp úgy nem értem, mint a fellengzést
Member
Gold: 834.97
May 14 2017 12:34pm
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ May 14 2017 07:30pm)
most az, hogy neki félholt/részeg embereknek kellett szervízt vállalnia, engem hidegen hagy, ha ezt a munkát választotta, vállalja a velejárókat, nekem is vannak nehezebb napjaim a melóban, mégse jövök sírni ide, hogy milyen kemény az autóipar
személyes történetei, meg hogy bele volt kényszerítve, meg hogy szerencsétlenebbek voltak a körülményei, blablabla, nekem sokkal szerencsétlenebbek a körülményeim, mert nem kostolhattam meg ráczmes)) csodálatos péniszét.

egyébként fel szoktam kerekíteni százasra + 100ft, ennyi legyen elég neki belváros közeépre, első emeletre
mondtam, hogy kifizetem, csak írják bele az árba, de ezeket a köröket care topikban már 100x végigfutottuk
amit krix mesélt, hogy svájcban hogy oldották meg, az kezdeményezés jó lett volna, de nem működött, mint írta

hát ha úgy állsz hozzá hogy minden ember önmagának köszönheti azt ahova jutott, akkor meglehet így magyarázni. van aki kicsit empatikusabban áll hozzá a dologhoz

de az is true hogy akkor a futároknak sem kéne azt mondani hogy A PARASZT NEM ADOTT BORRAVALÓT, hanem örülni ha kapnak, és ha nem tetszik a munka akkor megpróbálni kitörni és valami értelmesebbet csinálni. de egyébként szerintem bamboo is leírta hogy már nem sokáig fogja ezt nyomni és ez becsülendő sztem
Member
Gold: 80.00
May 14 2017 12:35pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ 14 May 2017 20:04)
nem hiszem hogy bamboo hibája lenne hogy egy ilyen rendszerbe van belekényszerítve, neki van erre a legkevesebb hatása

azzal sem változtatsz a rendszeren ha megspórolod magadnak azt a havi max. 1000 forintot amit odaadnál borravalóként, csak annyit érsz el hogy nem teszed jobbá a futár napját. aki egyébként ugyanolyan ember mint te, csak szerencsétlenebbek voltak a körülményei és ezért ez a legjobb munka amit most el tud végezni

nem is magyarország hibája meg nem is a rendszeré, hanem németországi eredetű kulturális örökség a "Trinkgeld", utána lehet nézni hogy honnan ered és származik ez a dolog, és akkor talán jobban megérti az ember (én sem néztem utána)

nem arról szól hogy a dolog hogy te fizesd a futár fizetését és ezen élősködnek a geci munkáltatók, hanem egy régóta fennálló kulturális hagyomány. persze szíve joga az embernek aztmondani hogy ez a hagyomány neki nem tetszik és nem vesz részt benne, de tök fölösleges hibást meg bűnbakot keresni, meg fikázni a futárokat meg fikázni a munkáltatókat meg megmagyarázni azt amit nem lehet (és egyébként ne mondjátok már hogy az a párszáz forint annyira földhözbaszna titeket. aki egyetemista és nincs pénze annál még megértem, de ti jól kerestek. INB4 DE AKKORSE MEG EZEK ELVEK ASFNSFAANOSFAW)

igen, csak akkor meg beleköpködnek a kajádba, vagy szarnak rád és direkt utoljára hagy azt baszd meg a hideg kajádat
valószínűleg ez a futár mentalitás az ami a másik oldalon ki kiváltotta a reakciót
ugyan akkor még mindig úgy gondolom, hogy megkéne fizetni a futárokat, de aki a borravalót ELVÁRJA és nem alapból dolgozik lelkiismeretesen az nem is érdemli meg.
Member
Gold: 5,302.77
May 14 2017 12:35pm
Quote (Anarkin @ May 14 2017 07:34pm)
én pl itt senkiről se feltételezném h lenéz egy futárt
a postjait trollkodni valakinek, miután felhozott egy "vitás" témát? mi sem természetesebb [úgy hívják h fórum]

azt meg ismét nem tudom h hol voltam rosszmájú, csak leírtam h talán lehetne beszélgetni magáról a témáról is, nem pedig arról aki a postot írja -- de úgy érzem MEGINT nem jött át, hogy a következő sorban azért vettem elő az adózást, hogy bedobjak egy full random példát arra, hogy mi történik -- ez persze megint véresen komolyan lett véve
ja meg amúgy okom sincs rosszmájúnak lenni, szóval ezt megint épp úgy nem értem, mint a fellengzést

:DDDDDDDDDDDDDD

Member
Gold: 2,751.03
May 14 2017 12:37pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ May 14 2017 08:34pm)
hát ha úgy állsz hozzá hogy minden ember önmagának köszönheti azt ahova jutott, akkor meglehet így magyarázni. van aki kicsit empatikusabban áll hozzá a dologhoz

de az is true hogy akkor a futároknak sem kéne azt mondani hogy A PARASZT NEM ADOTT BORRAVALÓT, hanem örülni ha kapnak, és ha nem tetszik a munka akkor megpróbálni kitörni és valami értelmesebbet csinálni. de egyébként szerintem bamboo is leírta hogy már nem sokáig fogja ezt nyomni és ez becsülendő sztem

mennyire szoktál empatikusan hozzáállni a dolgokhoz?
Member
Gold: 834.97
May 14 2017 12:38pm
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ May 14 2017 07:37pm)
mennyire szoktál empatikusan hozzáállni a dolgokhoz?

hozzád semennyire mert nem érdemled meg lóóóól))))

Quote (Cpt_Ghost @ May 14 2017 07:35pm)
igen, csak akkor meg beleköpködnek a kajádba, vagy szarnak rád és direkt utoljára hagy azt baszd meg a hideg kajádat
valószínűleg ez a futár mentalitás az ami a másik oldalon ki kiváltotta a reakciót
ugyan akkor még mindig úgy gondolom, hogy megkéne fizetni a futárokat, de aki a borravalót ELVÁRJA és nem alapból dolgozik lelkiismeretesen az nem is érdemli meg.

hát én nemtom, szerintem ez is sarkítás. a legtöbb futár nemhiszem hogy ilyen lenne, selejtes emberek meg mindenhol vannak

This post was edited by BmA_BeMyAngel on May 14 2017 12:39pm
Go Back To Magyar Topic List
Prev1131415161734Next
Add Reply New Topic New Poll