Quote (Anarkin @ May 14 2017 07:08pm)
ez a félig angol dolog jó ideje volt már -- kimaradt az elmúlt pár év? vagy ez most mi
--
fellengzős postjaim sorozata így kezdődött:
én kérek elnézést h ezt a gondolatmenetet kevésbé érzem nevetségesnek, mint bambi fix 5k forintos jattolását
--
az h valaki postolta h miért nem CEO, az -legyünk őszinték- nem rám tartozik: de nektek ez sem számít, mert végső soron az számít h úgy látom-e a konkrét dolgot, ahogy ti, vagy sem -- ha nem, akkor egy kalap alá tartozom mindenki mással. oké
--
de nyugodtan idézz be pár, a fentihez hasonló félig angol és/vagy egyértelműen fellengzős postot, amiről feltételezhetjük h triggerelte joey mérnökkomplexusát* és elemezhetjük a történteket tovább
*valahol itt kezdődött el: "a másik meg az, hogy az itteni mérnökistenek közül ugyan kit vág a padlóra az a pár forint borravaló"
megjegyezném, hogy sosem láttam még ilyen erős logikát, és ilyen erős hozzájárulást adott témához -- redditen tanulhatnának ebből ("nem vág földhöz? akkor meg miről beszélünk egyáltalán" :DD)
Teljesen tiszta, hogy egy postot sem olvastál el az elmúlt tizensok oldalból.
Bővebben: örülök, hogy kiragadtál egy részletet abból, amit hozzáadtam a témához - aminek az lett a végkimenetele, hogy én sem értek egyet a rendszerrel, másrészről viszont full egyetértek azzal amit pl. Cpt írt. Segítek neked, mert a 2 bites gondolkodásoddal nem sikerült a lényeget meglátni abban, amit rajtam kívül még jópáran elmondtak. 1. Mivel tisztában vagyok azzal, hogy perpill ilyen a rendszer (szarul fizetett futárok), ezért nem állok le szarakodni azon, hogy fillérre pontosan visszaadjon nekem, hanem ott hagyom nála az aprót. Ezt hívják jóindulatnak - igen, ezt sajnos nem tudod egyenlettel ábrázolni, van akiben meg van, van akiben nincs. De ha már nincs, legalább ne álljon le ilyen kibaszott kocka érvekkel, oldalakon keresztül mert a belem kifordul tőle. 2. Nem kezdtem el cinikus megjegyzéseket tenni a srácra, amikor leírta a panaszait, ellentétben veletek, akik azóta is ezen ugrálnak (a care topicban már napok óta lezártuk, ennek ellenére még ma is ezen kellett vergődni ugye). Mindemellett természetesen szívem joga kommentálni a ti nagyképű "mert aztán én mindenkinél sokkal okosabb vagyok" viselkedéseteket, ahogy azt - jól látod - teszem már évek óta, de ez már igazán nem az én hibám, hogy ugyanazok a userek képtelenek normális emberi módon kommunikálni már évek óta.
/e: bocs, hogy én nem tagoltam, megjegyzem felesleges, mert úgy sem olvasod el, csak szokás szerint visszahánysz valami nagyképű maszlagot.
This post was edited by -joey- on May 14 2017 12:31pm