Quote (BmA_BeMyAngel @ Oct 30 2015 12:12am)
túlérzékeny wat XD
elvagy tévedve egy kicsit szerintem. az hogy én fórumozok ők meg 0-24 jönnek ugrálni meg szidni aztán én erre vagy nem reagálok, vagy valami teljesen semlegeset, az nem hiszem hogy túlérzékenység lenne
Quote (BmA_BeMyAngel @ Oct 29 2015 11:11pm)
azért megfogalmazhatnád kevésbé sértően is a véleményeidet néha, mert például nekem nagyon tetszik és tetszett régebben. és amikor te azt írod hogy bottal se piszkálnád meg az számomra eléggé bántó. írhatnál annyit is hogy "nem tetszik" vagy valami, meg a németet se kéne le KORCS NYELV-ezni, mert például én a német nyelvet is nagyon szeretem és rosszul esik amikor valaki ennyire DURVÁN beszél róla.
és ezzel nem csak én vagyok így szerintem, a legtöbb embernek akinek nemvagy szimpatikus emiatt nem vagy, és nem azért mert 1 szar ember lennél, csak van egy ilyen rossz berögződésed. nyilván számodra ez csak egy sima érzelemkifejezés és nem érzékeled hogy másoknak ez rosszul esik, nem bántásból mondom, csak azért hogyha esetleg azt szeretnéd hogy jobban szeressenek tiszteljenek az emberek, akkor ezen érdemes kicsit változtatni mert nem kerül semmibe
ez nekem kicsit tulérzékenység tbh
van létjogosultsága, de nemhiszem hogy egy postot megért volna annak akinek ne lenne egy kicsit alacsonyabban az ingerküszöbe
például a "korcs" szó bennem is rossz érzést keltett de még egy gondolatmenetet sem inditottam az egészről nem h megneveljem cpt