d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Alfa / Béta
Prev1131415161732Next
Closed New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 1.00
Oct 18 2015 05:00am
Member
Gold: 2,751.03
Oct 18 2015 05:02am
This post is a violation of the site rules and appropriate action was taken.

Quote (XxPiTyUkAxX @ Oct 18 2015 06:46am)
Szerintem inkabb az a kerdes hogy ki szerint nem vagy egy nyomorek, olyat viszont nem tudok mondani B)

??
nyomorek az anyad az ki a vilagra szart :D
Member
Oct 18 2015 05:04am
Member
Gold: 6,373.20
Oct 18 2015 05:05am
Quote (llllllllllll @ Oct 18 2015 11:58am)
értelmes gyerek vagy
örülök, hogy megismertelek
tényleg csak azt bizonyítottad be, amit eddig gondoltam / hallottam rólad
menjél gyúrni, legalább a karod nagy legyen

Megis mi a faszt varsz, ha sosem volt hozzad egy rossz szavam se es te a semmibol elkezdesz geciskedni hogy hatulrol megdugod a baratnomet?
Sosem mondtam volna neked ilyet, sem pedig masnak
De azt kapod amit adsz

Ezek alapjan en mondom hogy egy kurva ertelmes gyerek vagy, maradj meg postolgass kinek kijet dugod meg, az pont az agyi szintedhez passzol
Member
Gold: 5,302.77
Oct 18 2015 05:07am
Member
Gold: 0.00
Oct 18 2015 05:19am
Quote (XxPiTyUkAxX @ Oct 18 2015 11:05am)
Megis mi a faszt varsz, ha sosem volt hozzad egy rossz szavam se es te a semmibol elkezdesz geciskedni hogy hatulrol megdugod a baratnomet?
Sosem mondtam volna neked ilyet, sem pedig masnak
De azt kapod amit adsz

Ezek alapjan en mondom hogy egy kurva ertelmes gyerek vagy, maradj meg postolgass kinek kijet dugod meg, az pont az agyi szintedhez passzol

Vicces a toled az agyi szintekkel valo dobalozas, amikor a mai vergodesed eleje ota probalok lemenni a szintedre, de meg mindig nem erzem ugy, hogy oda ertem volna. Jo melyen vagy baratom

Akkor most elmagyarazom a viccet, mert ugy latom meg mindig nem erted
Ha valaki ir egy olyat, hogy de jo dugni a baratnommel vagy de finomat sutott anyam, etc, akkor mindig erkezik ra egy rendkivul humoros valasz, hogy ja, tenyleg jo dugni a baratnoddel, meg nekem is finomat sutott anyad, amit altalaban egy lol ikszde kovet es haladunk tovabb
A te esetedben meg is lepodtem, hogy meg senki nem sutotte el, de ezek szerint a tobbiek tisztaba vannak azzal, hogy idegbeteg vagy es tul ostoba ahhoz, hogy felfogd, hogy vicceltek, ezert inkabb hozzad se szólnak
Pedig eleg evidens, hogy nem dugtuk meg a masik baratnojet, illetve nem sutott nekunk semmit az anyja

Remélem mostanra lenyugodtal es legkozelebb nem masok anyjanak szopatasa es az apjuk seggbekurasa lesz az elso dolog ami eszedbe jut, ha valaki elsut egy szar viccet
Kicsit tul komolyan veszed itt az eletet
Legalabbis remelem eloben nem ilyen vagy
Member
Gold: 0.00
Oct 18 2015 05:29am
mindjárt vége a bulinak ahogy látom
Member
Gold: 5,302.77
Oct 18 2015 05:31am
Quote (llllllllllll @ Oct 18 2015 12:19pm)
Vicces a toled az agyi szintekkel valo dobalozas, amikor a mai vergodesed eleje ota probalok lemenni a szintedre, de meg mindig nem erzem ugy, hogy oda ertem volna. Jo melyen vagy baratom

Ha valaki ir egy olyat, hogy de jo dugni a baratnommel vagy de finomat sutott anyam, etc, akkor mindig erkezik ra egy rendkivul humoros valasz, hogy ja, tenyleg jo dugni a baratnoddel, meg nekem is finomat sutott anyad, amit altalaban egy lol ikszde kovet es haladunk tovabb
A te esetedben meg is lepodtem, hogy meg senki nem sutotte el, de ezek szerint a tobbiek tisztaba vannak azzal, hogy idegbeteg vagy es tul ostoba ahhoz, hogy felfogd, hogy vicceltek, ezert inkabb hozzad se szólnak
Pedig eleg evidens, hogy nem dugtuk meg a masik baratnojet, illetve nem sutott nekunk semmit az anyja

Remélem mostanra lenyugodtal es legkozelebb nem masok anyjanak szopatasa es az apjuk seggbekurasa lesz az elso dolog ami eszedbe jut, ha valaki elsut egy szar viccet

Azért a "mindig" egy kicsit erős kifejezés. Kb. 6 ember van a subon rajtad kívül, akinek a más anyja/húga/nője baszása még mindig vicces újra meg újra. Előfordul, hogy valaki ezt sértésnek veszi, Rezsnek pl. még friss a kapcsolata, és ilyenkor könnyebben elborul az ember agya, ha a szerelmével dobálóznak (még akkor is, ha nyilvánvalóan csak vicceltél).

This post was edited by -joey- on Oct 18 2015 05:32am
Member
Gold: 6,373.20
Oct 18 2015 05:34am
Quote (llllllllllll @ Oct 18 2015 12:19pm)

Micsoda ertelmisegi emberre vall, hogy te azzal poenkodsz hogyan kurod meg masnak a baratnojet es utana meg neked all feljebb ha valakinek ez nem tetszik es elkuld a budos picsaba
Sajnos en mentem le a te szintedre
Member
Oct 18 2015 05:34am
Quote (-joey- @ 18 Oct 2015 13:31)
Azért a "mindig" egy kicsit erős kifejezés. Kb. 6 ember van a subon rajtad kívül, akinek a más anyja/húga/nője baszása még vicces újra meg újra. Előfordul, hogy valaki ezt sértésnek veszi, Rezsnek pl. még friss a kapcsolata, és ilyenkor könnyebben elborul az ember agya, ha a szerelmével dobálóznak (még akkor is, ha nyilvánvalóan csak vicceltél).

Szerintem sem viccesek, de mint tudjuk (hiszen cpt, és jara megállapították) nekem nem elég fejlett hozzá a humorérzékem.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1131415161732Next
Closed New Topic New Poll