Quote (XxPiTyUkAxX @ Oct 18 2015 11:05am)
Megis mi a faszt varsz, ha sosem volt hozzad egy rossz szavam se es te a semmibol elkezdesz geciskedni hogy hatulrol megdugod a baratnomet?
Sosem mondtam volna neked ilyet, sem pedig masnak
De azt kapod amit adsz
Ezek alapjan en mondom hogy egy kurva ertelmes gyerek vagy, maradj meg postolgass kinek kijet dugod meg, az pont az agyi szintedhez passzol
Vicces a toled az agyi szintekkel valo dobalozas, amikor a mai vergodesed eleje ota probalok lemenni a szintedre, de meg mindig nem erzem ugy, hogy oda ertem volna. Jo melyen vagy baratom
Akkor most elmagyarazom a viccet, mert ugy latom meg mindig nem erted
Ha valaki ir egy olyat, hogy de jo dugni a baratnommel vagy de finomat sutott anyam, etc, akkor mindig erkezik ra egy rendkivul humoros valasz, hogy ja, tenyleg jo dugni a baratnoddel, meg nekem is finomat sutott anyad, amit altalaban egy lol ikszde kovet es haladunk tovabb
A te esetedben meg is lepodtem, hogy meg senki nem sutotte el, de ezek szerint a tobbiek tisztaba vannak azzal, hogy idegbeteg vagy es tul ostoba ahhoz, hogy felfogd, hogy vicceltek, ezert inkabb hozzad se szólnak
Pedig eleg evidens, hogy nem dugtuk meg a masik baratnojet, illetve nem sutott nekunk semmit az anyja
Remélem mostanra lenyugodtal es legkozelebb nem masok anyjanak szopatasa es az apjuk seggbekurasa lesz az elso dolog ami eszedbe jut, ha valaki elsut egy szar viccet
Kicsit tul komolyan veszed itt az eletet
Legalabbis remelem eloben nem ilyen vagy