d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Mi A Velemenyed Az Evoluciorol? > Izmos Vitatopic
Prev1131415161721Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 710.00
Nov 4 2014 07:26am
Quote (TuskesVanek @ 4 Nov 2014 15:24)
nyilvánvalóan számodra az, mert fél éve nem tudsz rajtam túllépni, és mindenféle szart magyarázol be magadnak, hogy én kinek a multija vagyok

pedig ha megnézed, én sem pofázok bele a starcraft topicodba, és direkt se szólok hozzád sosem, neked is csak annyit kellene tenni, hogy hagysz élni, és nem pofázol be minden egyes nap

de úgy tűnik túl sokat várok el egy 30 évestől

24 603

látszik ki vergödik itt állandoan

This post was edited by sylke on Nov 4 2014 07:26am
Member
Gold: 0.05
Nov 4 2014 07:26am
Quote (Senee @ Nov 4 2014 02:25pm)
flamelgetni azért feljárogatsz
dehát valahol ki kell engedni a gőzt

szerintem fej is ezt teszi

full üres az élete a munkáján a napi menün és a jsp-n kívül, nem csoda, hogy ennyit foglalkozik velem

Quote (sylke @ Nov 4 2014 02:26pm)

látszik ki vergödik itt állandoan

ty info

2005 óta
fél éve

pick one

This post was edited by TuskesVanek on Nov 4 2014 07:27am
Member
Gold: 0.00
Nov 4 2014 07:27am
Ertelmes topiq lett ebbol is
Ha valaki vallasos az mar trollkodik biztosan, standard jsp

Es meg vanek/gurke is itt van
Ggwp
Member
Nov 4 2014 07:28am
Quote (xUb0rka @ Nov 4 2014 02:27pm)
Ertelmes topiq lett ebbol is
Ha valaki vallasos az mar trollkodik biztosan, standard jsp

Es meg vanek/gurke is itt van
Ggwp

ki kell hogy javítsalak

nem az a lényeg, hogy vallásos, vagy fideszes etc az illető, hanem az, hogy nem cpt, és ezért agyhalott retard nyomorék
Member
Nov 4 2014 07:30am
Quote (TuskesVanek @ Nov 4 2014 03:28pm)
ki kell hogy javítsalak

nem az a lényeg, hogy vallásos, vagy fideszes etc az illető, hanem az, hogy nem cpt, és ezért agyhalott retard nyomorék

Ertem testverem
Koszonom hogy kijavitottal
Member
Gold: 343.00
Nov 4 2014 07:30am
Quote (TuskesVanek @ Nov 4 2014 12:13pm)
de cpt szerint ez a fórum neki lett csinálva meg a 3-4 haverjának, hogy egymással beszélgessenek

te nem írhatod le véleményed, mert nyomorék vagy, érted, fogd be a szádat, neked nem osztott lapot cpt

értsd már meg végre, hogy mindenki nyomorék, aki nem úgy gondolkodik, mint cpt

ez a toldi is mit képzel magáról, hogy hisz istenben és a fideszt pártolja? fel kell akasztani az ilyen nyomorultakat, mert nem olyan mint cpt, kész

mondjuk ez igaz :XD
de nem annyira isten miatt (bár az is vicces, hogy a vallásosság az általánost végzettek vagy azt se végzettek között a legmagasabb, ennek meg diplomája is van azt úgy ilyen hülye)
hanem inkább a fidesz miatt (bár tuti kap pénzt, szoval nem, mégsem hülye.. akkor lenne hülye ha nem azt mondaná, hogy ő aztán nem kap pénzt, ELHIVATOTTSÁGBÓL csinálja... még vki jelenti róla, hogy sároz)

káderkorszak wb
Member
Nov 4 2014 07:34am
Quote (Senee @ Nov 4 2014 02:30pm)
mondjuk ez igaz :XD
de nem annyira isten miatt (bár az is vicces, hogy a vallásosság az általánost végzettek vagy azt se végzettek között a legmagasabb, ennek meg diplomája is van azt úgy ilyen hülye)
hanem inkább a fidesz miatt (bár tuti kap pénzt, szoval nem, mégsem hülye.. akkor lenne hülye ha nem azt mondaná, hogy ő aztán nem kap pénzt, ELHIVATOTTSÁGBÓL csinálja... még vki jelenti róla, hogy sároz)

káderkorszak wb

elmondta ugyanúgy a negatívumokat is a fidesszel kapcsolatban... szerintem azzal agitálna, ha még ezek után is bíztatna mindenkit, hogy hajrá, szavazzál, de nem teszi

normálisan nyilvánul meg az összes topicban, és pont az ilyen emberekre kell acsarkodni, hogy agyhalott nyomorék stb.

egyszerűen nem értem, hogy normális embereknek miért nem lehet tisztességesen válaszolni (vagy ha már cpt nem képes rá, akkor miért nem megy el mellette)

az ok hogy mi oda-vissza flamelünk, de normális kommenteket miért kell állat módon lereagálni?

senkit nem kényszerített késsel (lol késsel xD), hogy legyen fideszes és buzgó keresztény, csak leírta a véleményét...

This post was edited by TuskesVanek on Nov 4 2014 07:36am
Member
Nov 4 2014 07:43am
Szebb jövőt a kurva anyátokat!
Member
Gold: 343.00
Nov 4 2014 07:45am
Quote (TuskesVanek @ Nov 4 2014 01:34pm)
elmondta ugyanúgy a negatívumokat is a fidesszel kapcsolatban... szerintem azzal agitálna, ha még ezek után is bíztatna mindenkit, hogy hajrá, szavazzál, de nem teszi

igazából az basz fel, hogy látja mekkora fos az egész (bár ilyeneket beszél, hogy vannak akik lopnak de ő nem tartozik közéjük - erre mondtam, biztos az ISIS terrorszervezeteiben is vannak rendes emberek, de attól még HOZZÁJUK TARTOZNAK, egy gyilkos szemét bandához - orbán meg baszik tenni ellenük bármit is, sőt velük együtt mutatkozik, röhögcsél - hát nyilván a maffiafönöknek sose sáros a keze, ő aztán nem lop)
meg jön itt (elmultnyolcév) gyurcsánnyal, hogy milyen szemét a gyurcsány :XD mert hazudos hát ennyi erővel az összes haverját a fideszben gyülölhetné, de még saját magát is mert már annyira hazudik, hogy még ő maga is elhiszi, hogy milyen jo ez a fidesz.. annyi hogy ők nem ismerik be és buzgon tiltakoznak ellen vagy kerülik a kamerát, nehogy belekeveredjenek a hazugságaikba

én megértem ha valaki fideszes btw van ismerösöm aki az elöször ofc mondtam mekkora gyökér, de elmagyarázta h neki rohadtul megérte és megéri mert bőven jobb fizetést kap
és erre mondtam is neki h én is lennék fideszes, 200 ezerér szopnám én bárki faszát - nevetett és mondta hogy ennyi
és ennyi

de Toldi azt mondja nem kap tőlük semmit, elhivatottságból, nemzeti hitvallásból fideszes :XD:XD:XD:XD:XD:
az ilyen menjen a faszomba mert vagy hülye mint a zsákom vagy hazudik

bár már végülis megbeszéltük, hogy van vmi a háttérben, csak nem irja le, mert "indexen" van a korábbi bírálatai miatt, ezért nem mond semmit
viszont akkor ne is mondjon semmit... erre írtam neki, hogy ezen a fórumon senki akkora birka, hogy beveszi ezt a fidesz szart, inkább maradjon csendben a faszba.. nem kötelező hozzászólni politikai témákhoz de ne hazudgáljon meg mondja a faszságokat
Member
Nov 4 2014 07:47am
Quote (Senee @ Nov 4 2014 02:45pm)
igazából az basz fel, hogy látja mekkora fos az egész (bár ilyeneket beszél, hogy vannak akik lopnak de ő nem tartozik közéjük - erre mondtam, biztos az ISIS terrorszervezeteiben is vannak rendes emberek, de attól még HOZZÁJUK TARTOZNAK, egy gyilkos szemét bandához - orbán meg baszik tenni ellenük bármit is, sőt velük együtt mutatkozik, röhögcsél - hát nyilván a maffiafönöknek sose sáros a keze, ő aztán nem lop)
meg jön itt (elmultnyolcév) gyurcsánnyal, hogy milyen szemét a gyurcsány :XD mert hazudos hát ennyi erővel az összes haverját a fideszben gyülölhetné, de még saját magát is mert már annyira hazudik, hogy még ő maga is elhiszi, hogy milyen jo ez a fidesz.. annyi hogy ők nem ismerik be és buzgon tiltakoznak ellen vagy kerülik a kamerát, nehogy belekeveredjenek a hazugságaikba

én megértem ha valaki fideszes btw van ismerösöm aki az elöször ofc mondtam mekkora gyökér, de elmagyarázta h neki rohadtul megérte és megéri mert bőven jobb fizetést kap
és erre mondtam is neki h én is lennék fideszes, 200 ezerér szopnám én bárki faszát - nevetett és mondta hogy ennyi
és ennyi

de Toldi azt mondja nem kap tőlük semmit, elhivatottságból, nemzeti hitvallásból fideszes :XD:XD:XD:XD:XD:
az ilyen menjen a faszomba mert vagy hülye mint a zsákom vagy hazudik

bár már végülis megbeszéltük, hogy van vmi a háttérben, csak nem irja le, mert "indexen" van a korábbi bírálatai miatt, ezért nem mond semmit
viszont akkor ne is mondjon semmit... erre írtam neki, hogy ezen a fórumon senki akkora birka, hogy beveszi ezt a fidesz szart, inkább maradjon csendben a faszba.. nem kötelező hozzászólni politikai témákhoz de ne hazudgáljon meg mondja a faszságokat

szerintem meg hagy írja, ha jól esik neki

senkinek nem árt vele...

tedd már azt a napi 10 kommentjét a napi 1000 anyázó post mellé...

This post was edited by TuskesVanek on Nov 4 2014 07:48am
Go Back To Magyar Topic List
Prev1131415161721Next
Add Reply New Topic New Poll