Quote (TuskesVanek @ Nov 4 2014 01:34pm)
elmondta ugyanúgy a negatívumokat is a fidesszel kapcsolatban... szerintem azzal agitálna, ha még ezek után is bíztatna mindenkit, hogy hajrá, szavazzál, de nem teszi
igazából az basz fel, hogy látja mekkora fos az egész (bár ilyeneket beszél, hogy vannak akik lopnak de ő nem tartozik közéjük - erre mondtam, biztos az ISIS terrorszervezeteiben is vannak rendes emberek, de attól még HOZZÁJUK TARTOZNAK, egy gyilkos szemét bandához - orbán meg baszik tenni ellenük bármit is, sőt velük együtt mutatkozik, röhögcsél - hát nyilván a maffiafönöknek sose sáros a keze, ő aztán nem lop)
meg jön itt (elmultnyolcév) gyurcsánnyal, hogy milyen szemét a gyurcsány :XD mert hazudos hát ennyi erővel az összes haverját a fideszben gyülölhetné, de még saját magát is mert már annyira hazudik, hogy még ő maga is elhiszi, hogy milyen jo ez a fidesz.. annyi hogy ők nem ismerik be és buzgon tiltakoznak ellen vagy kerülik a kamerát, nehogy belekeveredjenek a hazugságaikba
én megértem ha valaki fideszes btw van ismerösöm aki az elöször ofc mondtam mekkora gyökér, de elmagyarázta h neki rohadtul megérte és megéri mert bőven jobb fizetést kap
és erre mondtam is neki h én is lennék fideszes, 200 ezerér szopnám én bárki faszát - nevetett és mondta hogy ennyi
és ennyi
de Toldi azt mondja nem kap tőlük semmit, elhivatottságból, nemzeti hitvallásból fideszes :XD:XD:XD:XD:XD:
az ilyen menjen a faszomba mert vagy hülye mint a zsákom vagy hazudik
bár már végülis megbeszéltük, hogy van vmi a háttérben, csak nem irja le, mert "indexen" van a korábbi bírálatai miatt, ezért nem mond semmit
viszont akkor ne is mondjon semmit... erre írtam neki, hogy ezen a fórumon senki akkora birka, hogy beveszi ezt a fidesz szart, inkább maradjon csendben a faszba.. nem kötelező hozzászólni politikai témákhoz de ne hazudgáljon meg mondja a faszságokat