Quote (Baleee @ Oct 12 2014 04:40pm)
Jo, de hat vannak ilyenek, amikor csoro egyetista voltam es random nalam volt hazi osszejovetel, nem is tudom kikkel mar, ptdk, beni, szabika talan?! Beni belalitott egy hatizsaknyi sorrel, ptdk is hozott, nalam meg volt par sor meg palinka (alapbol rogtonzott osszeroffenes volt), de csoro egyetistakent nem ugy mentek ezek..
Azota meg forditva van, pl en gond nelkul meg problemazas nelkul meghivom haverom is sorozni, vagy valami, ha eppen nincs nala kp, vagy kaja, akarmi, van amikor en se engedem meg magamnak, mert eppen kozbejon vmi, amire kell, de ez az anyagi helyzet tobb elu dolog, meg, hogy most fizetsz vagy sem.
Mondjuk ez a 4k-ba kerul es elker 3 embertol 1,5k, ez eleg fereg dolog, ha true, a masik az, hogy ilyet, ha tudjatok, hogy teljesen kulonbozo a fogyasztasotok, sztem hulyeseg csinalni. Mi max tomenynel csinaljuk azt, hogy 'aki inni akar', azok dobnak bele, ha valahova megyunk, sort lenyegeben megveszi mindenki maganak, vagy ha bor van. Vagy van fix osszeg, hogy osszedobunk 1k hufot mondjuk es abbol az osszedobottbol megveszunk mindent az aktual estere, attol fuggoen, kinek mi kell. Mindenkinek ugyan annyiba kerul, megsem szokott ezen senki problemazni.
Legyel mesh baratja
Neki sosincs penze egy rendes ebedre se a menzan
!
Quote (szabika @ Oct 12 2014 04:34pm)
megint itt van beni és a szarrá kell görgetnem a fórumot hogy valami 1 soros olvasnivalót találjon az ember ^^