d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Mjuzik Topik
Prev1131415161743Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.05
Oct 9 2014 06:00am
Quote (xGurke @ Oct 9 2014 12:59pm)
Mert neked ugyan ekkora lenne a pofad irl gondolom

pont annyira mint neked, gondolom irl te is egész nap vergődsz, mint itt gürgü :D
Member
Gold: 28.76
Warn: 10%
Oct 9 2014 06:00am
Quote (xGurke @ Oct 9 2014 01:57pm)
Sose leszek annyira ertelmes, mimt egy jobbik voter, az mar biztos

Ebben egyetertunk
Member
Gold: 0.00
Oct 9 2014 06:01am
Quote (tevetavamultija @ Oct 9 2014 12:00pm)
Ebben egyetertunk

:)
Member
Gold: 206.00
Oct 9 2014 06:02am
Quote (josheide @ Oct 9 2014 01:55pm)
A liberalizmus nem azt jelenti, hogy mindent, beleertve az intoleranciat is el kell fogadni.

Söt.... az intolerancia az ami egy liberalisbol altalaban a legnagyobb erzelmi reakciot valtja ki es a Jobbik duskal az intoleranciaban.

A jobbiknak azert nincs igazan korrupcios ugyuk, mert nem igazan volt barmi hatalom a kezukben. Van viszont kgbelajuk, kurucinfojuk, izolacios kulpolitikai elkepzelseik es sokminden masuk, amivel en meg nehezebben azonosulok, mint egy olyan parttal amiben volt par rohadt alma, amiktol aztan megszabadultak.

Ha te tenyleg ugy erzed, hogy az erdekeid legjobban ez a part tudja kepviselni, akkor lelked rajta. Nem tetszik a dolog, de megertem, es nehez egy kialakult velemenyen valtoztatni.

egy fórumon nem az egész párt ideológiáját kéne elfogadnia akkor egy liberálisnak, hanem mondjuk 5 ember tömör véleményét, akik nyíltan megmondják, hogy igen, én rájuk szavaztam. Én sem mondom meg másnak, hogy a kvanyádér hogy lehet erre vagy arra szavazni, akkor én miért kaptam meg közvetlenül vagy közvetve a mélységes lenézést és köpködést? Itt azért ne legyen már az 'amit szabad jupiternek'-elv, azaz ha egy jobbikos akár csak hallat magáról, rögtön jön a maximum irónia mód, lenézés, fikázás, bezzeg ha ő ír ugyanolyat, mint az előtte lévő ~5, akkor meg ugyanúgy baromnak van nézve

és félreértés ne essék, én most nem a politikába szeretnék belemenni, csak erre a jelenségre szeretném felhívni a figyelmet, ami már elég régóta megy és szerintem a legalja mindennek.
Member
Gold: 28.76
Warn: 10%
Oct 9 2014 06:02am
Eleg volt a rakbol
Megyek ebedelni afk :s
Jspn sajnos nem lehet ilyesmikrol beszelgetni amig ittvan gurke vanek etc
Member
Gold: 4.20
Oct 9 2014 06:03am
Quote (tevetavamultija @ 9 Oct 2014 14:02)
Eleg volt a rakbol
Megyek ebedelni afk :s
Jspn sajnos nem lehet ilyesmikrol beszelgetni amig ittvan gurke vanek etc

thank mr skeltal
Member
Gold: 80.00
Oct 9 2014 06:04am
Quote (Jancsipapa @ 9 Oct 2014 13:02)
egy fórumon nem az egész párt ideológiáját kéne elfogadnia akkor egy liberálisnak, hanem mondjuk 5 ember tömör véleményét, akik nyíltan megmondják, hogy igen, én rájuk szavaztam. Én sem mondom meg másnak, hogy a kvanyádér hogy lehet erre vagy arra szavazni, akkor én miért kaptam meg közvetlenül vagy közvetve a mélységes lenézést és köpködést? Itt azért ne legyen már az 'amit szabad jupiternek'-elv, azaz ha egy jobbikos akár csak hallat magáról, rögtön jön a maximum irónia mód, lenézés, fikázás, bezzeg ha ő ír ugyanolyat, mint az előtte lévő ~5, akkor meg ugyanúgy baromnak van nézve

és félreértés ne essék, én most nem a politikába szeretnék belemenni, csak erre a jelenségre szeretném felhívni a figyelmet, ami már elég régóta megy és szerintem a legalja mindennek.

liberalizmus alap tetele, hogy az egyenek szabadsaga addig tart amig az nem korlatoz masokat a sajatjuk gyakorlasaban, na most, bizony, ha az ember szelsojobboldali partokra szavaz, annak lesz hatasa ram, tehat minden jogom megvan arra, hogy ezt ne toleraljam. A liberalizmus nem arrol szol, hogy valaki a faszaval csapkodja az arcodat te meg turjed bekesen.
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Oct 9 2014 06:04am
Quote (Cpt_Ghost @ 9 Oct 2014 13:04)
liberalizmus alap tetele, hogy az egyenek szabadsaga addig tart amig az nem korlatoz masokat a sajatjuk gyakorlasaban, na most, bizony, ha az ember szelsojobboldali partokra szavaz, annak lesz hatasa ram, tehat minden jogom megvan arra, hogy ezt ne toleraljam. A liberalizmus nem arrol szol, hogy valaki a faszaval csapkodja az arcodat te meg turjed bekesen.

tetszik ez a post
Member
Gold: 33,265.80
Oct 9 2014 06:05am
Quote (tevetavamultija @ 9 Oct 2014 12:58)
"Volt par rohadt alma"
Azert ez eleg nagy szepites, akarmelyik partrol is legyen szo most a ketto kozul

Mondjuk vegyuk az MSZP-t.

Volt egy par korrupcios ugy, pl a Zuschlag aki 40(?) vagy mennyi milliot sikkasztott valahonnan. A faszit kidobtak a partbol, eveket ult bortonben.

Es sok mas baloldali poltiikus birosag ele kerult a korrupcios botranyai miatt.

Gyurcsanyt is csomo csomo ugyben hurcoltak birosagra de semmi illegalisat nem bizonyitottak ra.

A Fidesznel meg nem volt ilyen elszamoltatas, bar ott milliardos tetelekben vannak mostanaban ugyek. (Dohanybiznisz: 500 milliard, Simicska szerzodesei: sok szaz milliard, Orban felcsuti stadionja: ~4 milliard, es meg tucatnyi ugy)

A jobbik meg nem igazan jutott meg kozpenzekhez.

Szoval azert ossze lehet hasonlitani a partokat csak aki nem foglalkozik ezzel aktivan az ezt kevesbe latja.
Member
Gold: 0.05
Oct 9 2014 06:05am
Quote (Cpt_Ghost @ Oct 9 2014 01:04pm)

aha

a te értelmezésed szerint fel is lehetne akasztani ezeket az embereket, mert a szavazatukkal akadályoznak etc.

cpt/10
Go Back To Magyar Topic List
Prev1131415161743Next
Add Reply New Topic New Poll