Quote (josheide @ Oct 9 2014 01:55pm)
A liberalizmus nem azt jelenti, hogy mindent, beleertve az intoleranciat is el kell fogadni.
Söt.... az intolerancia az ami egy liberalisbol altalaban a legnagyobb erzelmi reakciot valtja ki es a Jobbik duskal az intoleranciaban.
A jobbiknak azert nincs igazan korrupcios ugyuk, mert nem igazan volt barmi hatalom a kezukben. Van viszont kgbelajuk, kurucinfojuk, izolacios kulpolitikai elkepzelseik es sokminden masuk, amivel en meg nehezebben azonosulok, mint egy olyan parttal amiben volt par rohadt alma, amiktol aztan megszabadultak.
Ha te tenyleg ugy erzed, hogy az erdekeid legjobban ez a part tudja kepviselni, akkor lelked rajta. Nem tetszik a dolog, de megertem, es nehez egy kialakult velemenyen valtoztatni.
egy fórumon nem az egész párt ideológiáját kéne elfogadnia akkor egy liberálisnak, hanem mondjuk 5 ember tömör véleményét, akik nyíltan megmondják, hogy igen, én rájuk szavaztam. Én sem mondom meg másnak, hogy a kvanyádér hogy lehet erre vagy arra szavazni, akkor én miért kaptam meg közvetlenül vagy közvetve a mélységes lenézést és köpködést? Itt azért ne legyen már az 'amit szabad jupiternek'-elv, azaz ha egy jobbikos akár csak hallat magáról, rögtön jön a maximum irónia mód, lenézés, fikázás, bezzeg ha ő ír ugyanolyat, mint az előtte lévő ~5, akkor meg ugyanúgy baromnak van nézve
és félreértés ne essék, én most nem a politikába szeretnék belemenni, csak erre a jelenségre szeretném felhívni a figyelmet, ami már elég régóta megy és szerintem a legalja mindennek.