Quote (Rawen @ 4 Oct 2014 10:22)
na jó én ezt nem fogom neked magyarázgatni, használd a googlet ha nem jössz rá magadtól
Nem kételkedem abban, hogy van olyan nyomorult idióta, aki ezt kitalálta, csak szerintem baromság. A műfaj a nevét egy ilyen című könyvről kapta. Hogy utólag ehhez mit raknak hozzá, az az ő hülyeségük. Általában, ha valamit nem tudnak önmagában befuttatni, akkor hozzácsapják valamihez, ami már sikeres és lesz egy csomó hülye, aki a mindenáron azonosulás és valahova tartozás miatt majmolni fogja.
Ha te cyberpunk fan vagy, akkor neked szeretned kell a könyveket, a zenét, a filmeket a témában, mikor ezek tök különálló dolgok, imádhatod a világot és közben tarthatod szarnak a zenét. Gondolom a mangarajongóknál is elvárás a babymetál vagy mi a fasznak (lehet nem ez a neve, nem ismerem) a szeretete. Sőt japánmániásnak is kell hozzá lenni.
Nem értem ezeket a kapcsolt dolgokat. Ha valaki szereti a romantikus filmeket, akkor a romantikus zenét is kell hallgatnia? Utálom az ilyen skatulyákat. Azt csinálom, amit szeretek és elszarom, hogy bepasszol-e a stílusba rendeződés elvébe.
Ha valaki azért hord rocker cuccokat, mert ahhoz a zenéhez csak azt lehet, azt kiröhögöm. Szeretem a rockot, de utálom azokat a ruhákat, na akkor nem lehetek rock rajongó?
Szóval maradok továbbra is a cyberpunk
világ rajongója, de az ilyen erőltetett szarokból nem kérek köszönöm. Ettől pedig nem érzem magam "érdekes"-nek.
This post was edited by CyberPunk666 on Oct 4 2014 02:39am