Quote (anyd @ Jul 31 2014 09:21am)
Ede szerintem csak annyit akart mondani hogy a cél jó, a módszer viszont nem a legbeváltabb, így pont csak olyan csajokat fogsz majd találni akiknek kisugárzásra és kinézetre tetszel = dukás. Ahhoz hogy amugy is jól meglegyetek kell egy hónap ismerettség
szóval azzal mi a tré, ha találok 1 csajt akinek tetszek kinézetre és kisugárzásra, ő is tetszik nekem kinézetre és kisugárzásra, dugunk és utána még találkozgatunk addig amíg mindkettőnknek jó, és lehet 6 hónap után is együttleszünk mert olyan jól megvagyunk? ezt máshogy nem fogod elérni vagy csak nagyon hosszú idő alatt/kis eséllyel mert az átlagember kevés csajt ismer meg 1 év alatt mondjuk. vagy sokan belemennek egy kapcsolatba egy olyan emberrel akivel csak so-so illenek össze mert nemnagyon van más lehetőségük mert nem ismernek meg olyan sok embert, és take what you can get. baj hogy én ezt nem akarom, és inkább kurvajó emberi kapcsolatokat akarok, és ezért hajlandó vagyok tenni és nehézségeken keresztülmenni, és nem alkudok meg az átlagosan jóval/szarral?
Quote (ElCapitano @ Jul 31 2014 09:24am)
Hát akkor barátkozz emberekkel, ahelyett, hogy egyik komfortzónából a másikba zárod magad. Mondanám, hogy majd idővel kiderül de ezen pörögsz már ~3 éve, bár legalább a pua.pdf-es kornak már vége.
több mint 3 éve, és csak most kezdtem el tenni érte végülis, eddig nemvolt hozzá bátorságom mert úgy gondolkodtam mint mondjuk te. egyébként barátkozok emberekkel igen, lányokkal, pont ezt fogom csinálni, nem értem hol a gond
This post was edited by BmA_BeMyAngel on Jul 31 2014 02:27am