Quote (Karan2_Returned @ Jul 7 2014 12:18pm)
Tulorazas utan mehettem vegre haza, elsetaltam a vonatallomasig, aminel volt vagy 100 vagany (valamiert folyamatosan ezzel az allomassal almodok mostanaban), eltartott egy ideig amire odatalaltam a vonatomhoz. Az ut közepen megallt a vonat, es tuszul ejtettek minden utast valami terroristak. Elkezdtek csicskaztatni mindenkit, kiveve engem. Unalmamban nem tudtam mit kezdeni magammal, ezert elökaptam a telefonomat, es nyitottam egy topicot jsp-n hogy tuszul lettem ejtve. Kis idö elteltevel megjelent mesh katonakkal, es segitett nekem. Miutan kimentünk az epületböl leszallt egy repülö, felszalltam ra, es ut közben fölebredtem.
ez jó

én az álmomban martin garrix koncerten voltam, de a zene kurva halk volt..Magyarországon voltunk, alig pár perc sétára a házamtól ofc.. még a szobámból is tudtam volna nézni a koncertet..
történtek dolgok, de sajnos nemigazan emlekszek részletekre.. mindenki átakart jönni hozzam, 1-2 régi ismerőssel + anyádlevivel talalkoztam, aki enyhén bevolt állva, részeg is volt.. nemigazan ismert fel