d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Rape > Discuss
Prev1131415161719Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 279.00
Oct 17 2013 10:29am
Quote (jarabekg @ 17 Oct 2013 18:26)
1. Semmilyen felelősség nem terheli a nőt, semmilyen esetre sem. Viszont aki olyan gecibuta hogy ezt megcsinálja, az felőlem bele is dögölhet abba amikor megszüli az erőszakoló fattyát.

2. Amennyiben a vádló fél tudatában volt annak, hogy alkoholt fogyaszt (tehát nem olyan szélsőséges eset, hogy egy este alatt megivott 50 narancslevet, amibe a másik fél mindig olyan pici alkoholt csepegtetett hogy nem vette észre, vagy tölcsérrel nyomták be neki az alkoholt vagy valami hasonló baromság), semmilyen esetre sem lehet szerintem erőszakról beszélni, amíg valós fizikai erőszak nem történik az alkoholtól függetlenül. És szerintem a kérdés szempontjából az teljesen irreleváns, hogy a másik fél ittas-e.

3. A nőnek legyen joga eldönteni, hogy megtarthatja-e a gyereket, viszont a férfinak pedig legyen joga dönteni arról, hogy vállal-e érte felelősséget. Például egy nő azt hazudja a nemi együttlét során hogy szed tablettát, teherbe esik, aztán a férfi meg fizesse a gyerektartást, miközben ő nem akart gyereket? Szerintem ez badarság. ha a nő úgy dönti, hogy a másik fél akarata ellenére döntést hoz, tegye azt csakis a saját felelősségére.

en inkabb cp-vel ertenek egyet ebben. onnantol kezdve, hogy berakod a pocsod, a te felelosseged. ha lecsapol teged almodban, majd mesterseges megtermekenyitessel esik teherbe, akkor ofc ne teged vonjanak kerdore. de azt kene ezzel kapcsolatban felfogni, hogyha te berakod a pocsod, akkor annak lehet kovetkezmenye, s azt meg megintcsak tudjuk, hogy lehet vedekezni.

This post was edited by ecneB on Oct 17 2013 10:30am
Member
Gold: 5,390.00
Oct 17 2013 10:36am
Quote (ecneB @ Oct 17 2013 05:29pm)
en inkabb cp-vel ertenek egyet ebben. onnantol kezdve, hogy berakod a pocsod, a te felelosseged. ha lecsapol teged almodban, majd mesterseges megtermekenyitessel esik teherbe, akkor ofc ne teged vonjanak kerdore. de azt kene ezzel kapcsolatban felfogni, hogyha te berakod a pocsod, akkor annak lehet kovetkezmenye, s azt meg megintcsak tudjuk, hogy lehet vedekezni.

De a nő is ugyan úgy védekezhet, a nemi együttlét nem jobban a férfi felelőssége mint a nőé. Sőt, miután a nőből jön ki a gyerek, igazából inkább az ő felelőssége a védekezésről gondoskodni, és nem kell amúgy sem olyan férfival lefeküdni, aki nem akar védekezni.
Ha pedig gyereket akar, annak ne lehessen egy szerencsétlen átvert férfi az áldozata.

This post was edited by jarabekg on Oct 17 2013 10:37am
Member
Gold: 1,630.69
Oct 17 2013 10:40am
Quote (jarabekg @ Oct 17 2013 05:36pm)
De a nő is ugyan úgy védekezhet, a nemi együttlét nem jobban a férfi felelőssége mint a nőé. Sőt, miután a nőből jön ki a gyerek, igazából inkább az ő felelőssége a védekezésről gondoskodni, és nem kell amúgy sem olyan férfival lefeküdni, aki nem akar védekezni.
Ha pedig gyereket akar, annak ne lehessen egy szerencsétlen átvert férfi az áldozata.

Vagy csak olyan növel fekszel le akivel el tudnal kepzelni egy közös gyereket.
Member
Gold: 343.00
Oct 17 2013 10:41am
Quote (jarabekg @ Oct 17 2013 04:26pm)

2. Amennyiben a vádló fél tudatában volt annak, hogy alkoholt fogyaszt (tehát nem olyan szélsőséges eset, hogy egy este alatt megivott 50 narancslevet, amibe a másik fél mindig olyan pici alkoholt csepegtetett hogy nem vette észre, vagy tölcsérrel nyomták be neki az alkoholt vagy valami hasonló baromság), semmilyen esetre sem lehet szerintem erőszakról beszélni, amíg valós fizikai erőszak nem történik az alkoholtól függetlenül. És szerintem a kérdés szempontjából az teljesen irreleváns, hogy a másik fél ittas-e.
e:
Ide azt is hozzáírnám, hogy akkor sem számít erőszaknak az én véleményem szerint, ha a csaj olyan részeg, hogy alig tud magáról. Ha még ébren van, és nem ellenkezik az nem rape. Ha már beájult, az olyan mint alvó nőt erőszakolni, az már szerintem bűn, viszont ha még minimálisan is öntudatánál van akkor magától saját felelősségére került abba az állapotba, és az alkohol nem lehet mentség rá. Aljas, de legális drog ez, és mindenki fogyassza saját felelősségére.

röhögök

ha már elaludt és fel se kel mig dukod akkor nem mindegy
letörölgeted, visszahuzod rá a ruhát azt olyan mitnha nem is lett volna semmi
:XD
Member
Oct 17 2013 10:41am
Quote (Karan2_Returned @ Oct 17 2013 05:40pm)

vagy akivel orok eskut fogadtatok jezus krisztus elott.

lel
Member
Gold: 343.00
Oct 17 2013 10:42am
Quote (Karan2_Returned @ Oct 17 2013 04:40pm)

:DDDDDDDDDD
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Oct 17 2013 10:54am
Quote (josheide @ Oct 17 2013 10:34am)
1.,Szerintetek ha kihivo oltozetben veszelyes kornyeken megeroszakolnak egy not, akkor az a no felelos reszben a dologert?

2., Ha alkoholt fogyasztott mindket fel, akkor lehet-e barkit nemi eroszakkal vadolni?

3., Ha egy ferfi es egy no kozos beleegyezessel lefekszenek, majd a no terhes lesz, akkor a ferfinak kell-e barmilyen beleszolasa legyen a gyermek sorsaba?
Ha a ferfi nem akarja megtartani a gyereket a no pedig igen, akkor is kelljen neki gyerektartast fizetnie?

1., erre nagyon nem szivesen, de en igent mondok. a ruhanak pont az ilyen dolgoknak a kontrollalasa a feladata. ha melybevagasu, feszulos felsot vesz fel, mini szoknyaval, voros ruzzsal, magassarkuval akkor nagyjabol minden megtett annak erdekeben, hogy felhivja magara a ferfiak figyelmet. elvegre szerintem nem titkolt, hogy emiatt oltoznek ugy a nok, ahogy. figyelmet akarnak. azt is tudjuk, hogy ha egy gyenge idegzetu ferfinak felall a farka, akkor abbol baj lesz.
szerintem a no reszben igenis felelos, mert fel kell mernie otthon, hogy hova megy, milyen kornyekre, hanyan mennek es ez alapjan kell eldonteni, hogy hogy jelenik meg. mondjuk olyan 2:5 aranyban tartom felelosnek a not. de termeszetesen minden esetben a ferfi a hibas(abb).

2., nem tudom

3., kell, hogy legyen, hiszen kettejuk gyermeke / ne kelljen
Member
Oct 17 2013 10:59am
Quote (Eoghan @ Oct 17 2013 05:54pm)
1., erre nagyon nem szivesen, de en igent mondok. a  ruhanak pont az ilyen dolgoknak a kontrollalasa a feladata. ha melybevagasu, feszulos felsot vesz fel, mini szoknyaval, voros ruzzsal, magassarkuval akkor nagyjabol minden megtett annak erdekeben, hogy felhivja magara a ferfiak figyelmet. elvegre szerintem nem titkolt, hogy emiatt oltoznek ugy a nok, ahogy. figyelmet akarnak. azt is tudjuk, hogy ha egy gyenge idegzetu ferfinak felall a farka, akkor abbol baj lesz.
szerintem a no reszben igenis felelos, mert fel kell mernie otthon, hogy hova megy, milyen kornyekre, hanyan mennek es ez alapjan kell eldonteni, hogy hogy jelenik meg. mondjuk olyan 2:5 aranyban tartom felelosnek a not. de termeszetesen minden esetben a ferfi a hibas(abb).

2., nem tudom

3., kell, hogy legyen, hiszen kettejuk gyermeke / ne kelljen

Mivel ezt elég nehéz objektíven felmérni, ezért nem hinném, hogy valós felelősség terheli. Persze okos nővel nem történik ilyen, de attól még felelősnek nevezni szerintem még mindig túlzás.
Member
Gold: 5,275.00
Oct 17 2013 11:11am
Quote (josheide @ 17 Oct 2013 12:34)
1.,Szerintetek ha kihivo oltozetben veszelyes kornyeken megeroszakolnak egy not, akkor az a no felelos reszben a dologert?

2., Ha alkoholt fogyasztott mindket fel, akkor lehet-e barkit nemi eroszakkal vadolni?

3., Ha egy ferfi es egy no kozos beleegyezessel lefekszenek, majd a no terhes lesz, akkor a ferfinak kell-e barmilyen beleszolasa legyen a gyermek sorsaba?
Ha a ferfi nem akarja megtartani a gyereket a no pedig igen, akkor is kelljen neki gyerektartast fizetnie?

1. hmm maga ellen vívja ki a sorsot, de ez nem jogosít fel senkit erőszakra (egyik legundorítóbb és legelítélendőbb bűncselekménynek tartom)

2. Megint más az, hogy vki ezzel próbálja kihúzni magát a felelősség alól, hogy "bocs részeg voltam". De ahogy már elhangzott, egyik fél se mentesül attól még, ha tényleges erőszak történik.

3. Első rész, hát úgy lenne logikus, hogy legyen beleszólása. Főleg h van, hogy a férfi egyáltalán nem hibáztatható, mert mondjuk ugyanúgy volt gumi, minden és ennek ellenére történt. Akkor miért kellene "kárhoztatni" a férfit, amikor megtette a szükséges óvintézkedéseket. Igen, szerintem kellene, hogy beleszólása legyen.
Második rész... Hát ez a megdugatom magam vmi gazdag pasival és teherbe esek, hogy utána jól lehúzhassam féle Esmeralda puniella story.. eléggé gerinctelen dolognak tartanám, ha egy nő szimplán elvi/anyagi okokból nem engedné, hogy a férfi beleszóljon az elvetetésbe és utána még követelné rajta a pénzt. Az megint más kérdés ugye, hogy mondjuk a nőnek hitbeli vagy egészségügyi okokból nem ajánlott az abortusz. Vagy szimplán fél attól a kockázattól, hogy ez befolyásolja a jövőben a gyermekvállalását...

This post was edited by ReDEyeS on Oct 17 2013 11:13am
Member
Gold: 834.97
Oct 17 2013 11:53am
mi ez a joey golem sztori?
Go Back To Magyar Topic List
Prev1131415161719Next
Closed New Topic New Poll