Quote (tevetava @ Jun 25 2013 11:00am)
u mad?
jah, mindjárt gondoltam, trixed, mad, troled hard, loled
syl ragyogóan jellemzett most
Quote (josheide @ Jun 25 2013 11:07am)
Fehér vagy, hetero, gondolom valami mainstream vallással, stb.
Nekünk soha nem kellett megtapasztalnunk milyen egy olyan kisebbség tagjának lenni amit jó okkal, vagy akár alaptalanul utál a többség. És sajnos ma legtöbben utálják Magyarországon a melegeket, bár soha nem ismertek személyesen egyet se.
Ezen próbál meg változtatni a Gay Pride. Hogy ne kelljen többé rejtőzködni, az emberek utálatától félni, hanem fel lehessen vállalni, hogy igen, én más vagyok.
Mint már említettem a megvalósítás közel se optimális, de ettől függetlenül az alapvető elv nagyon is becsülendő, követendő.
na de ezt mondom, hogy mivel fenntartásaim vannak azzal, ahogy csinálják ezeket a felvonulásokat, már rögtön benne vagyok a homofób neonáci kalapban, meg jön a te ezt nem értheted.txt néhány 1000% liberal knighttól
de akkor nézzük a critical masst, a kezdeményezés adott, de ilyenkor bizony megbénul fél BP közlekedése, az autósoknak nem az fog lejönni, hogy ú ez milyen remek kezdeményezés, mert a mindennapi életéből elvesznek rengeteg időt
és nem gondolom, hogy annyira remekül állna az éléskamra, hogy ez legyen az elsődleges, mert amíg az életszínvonal olyan, amilyen, addig az elégedetlenkedő tömeg tuti nem fog az úgymond újdonsággal, mássággal toleráns lenni, amíg békétlen