Quote (anyd @ 14 May 2013 23:25)
egyik barátom egy éven át masszivan lsdzett, és 1x volt összesen flashbeckje, valami olyasmi hogy betámadt valami holló az ablakon, aztán csukva volt az ablak
sose voltak ennyire konkrét hallucinációim az lsdtől, hogy betámad egy holló... Inkább olyan, hogy valamit benéztem valami másnak esetleg, de ilyen jött egy holló ^^, ennyire konkrét képek soha. Flashbackem sem volt túl sok, de azok is inkább ilyen villanásra ilyen lsd alatti paraérzés a semmiből ^^
Olyanok voltak, hogy pl az elastomániában nagyobbnak éreztem az egyik kereket, de közben láttam, hogy nem nagyoibb, de éreztem, és a színek sem segítettek, mert elég furán érzékeltem őket és rásegítettek, a geometriai csalódásokra, meg nem bírtam az ablakpárkányomról bemászni, mert nem tudtam felmérni, hogy hova kell lelépni, mert nem éreztem a távolságot, megszűnt a 3d, minden ilyen 2d papírmasé volt kb, inkább ilyen hatás ahllucinációim voltak, de azok is elég kemények, meg bizsergő kép, meg ilyenek, de nem úgy, mint a fűtől, hanem keményen, durván.
Quote (anyd @ 14 May 2013 23:28)
nekem 8-9 órás trippeket mondtak, de gondolom ő csak 1000 ftnyit vett be és az kevesebb ideig ütött neki
ha beleveszem az elején a röhögcsélést, meg a végén a lecsengést, akkor megvan a 8-9 óra, a kemény flash az nincs annyi.
btw sosem vettem észre korrelációt a bevett mennyiség és a hatás erőssége között. állítólag bizonyos adag felett csak a hatásidő változik, én nem figyeltem, voltak rövidebbek és hosszabbak, de a hatás mindig ugyanaz volt, és 5-7 óra az intenzív része, amikor tényleg keményen aztakurva van.
This post was edited by CyberPunk666 on May 14 2013 03:32pm