Quote (bajcli @ 4 Jan 2013 23:10)
neked lehet, hogy röhejes, előadtad már, milyen "sajátos a humorérzéked"
más attól még nem röhög rajta.
ott írt hasonlót janou is előtted pár oldallal, rohadtul nem egyedi a jelenség
énis alig postolok például, de nem akartam rögtön magammal példálódzni
igen, ott van pl. eoghan, ő olyan ember, hogy meg tudja ezt tenni, és ott van pl. sok más ember, aki meg nem olyan, és igenis felidegesíti, ha valaki direkt belefosik a közösségébe és élvezkedik rá
köszönöm, hogy ennyi energiát és időt fektettél a nekem szánt válaszodra.
kiváltképpen értékelem a mostani helyzet tükrében.
sajnálom ellenben azt, hogy amit kérdezek (miben kellene változnom, nem válaszol senki :/ )
továbbá sajnálom azt is, hogy nem érted meg, vagy nem hiszed el te sem és talán mások sem, hogy engem igenis zavar, hogy idegesít titeket a stílusom.
megintcsak, szerinted viccesek, szerintem meg itt van kapásból mesh, aki nem jár fel, meg 2 másik viszonylag regular, aki meg kevesebbet van itt, miattad, akit meg senki nem kedvel, maximum páran megtűrnek.
meg lehetne erről is kérdezni a subot, hogy ezen pl hány ember röhög rajtad kívül
és nekem pontosan az jön le, hogy igenis úgy gondolod, mert ebbe az egészbe beleszarsz
vagy ha nem szarsz bele, akkor csak szégyellsz belegondolni, hogy igenis így van, vagy csak nem bírod felfogni (de már a másodikat postolom ezügyben, lassan csak leesik)
megfogalmazom másképpen:
ez a "tönkrekúrom a társaságot" / "miattam nem jár fel ez-az" kijelentés nem vicces, egyáltalán nem.
minden nagyzolás nélkül: ez szánalmas.
ugyanis ha magukat intelligensnek gondoló felnőtt emberek egy fórumon nem tudnak kezelni egy ilyen jelentőségű problémát, mint én vagyok, amikor az ignoráláson kívül még segédprogram is a rendelkezésre áll az ügy megoldásában... ugye érted, hogy ez miért ciki? (nem rám nézve, hanem azokra nézve akik nem tudják ezt a helyzetet kezelni)
én személy szerint úgy gondolom, ahogy tegnap ugyan nem írtam le, de utaltam rá: nem tudnál beilleszkedni ide, mert nem változtatnál magadon egy fórum kedvéért. (de nem is hiszem, hogy tudnál)
mindenkinek az agyára megy az erőltetett, izzadságszagúan humorizálni próbáló stílusod
az, hogy próbálsz ide-oda jópofizni, de csak magad alatt vágod a fát, és észre se veszed
ahogy a belső poénokat próbálod felvenni meg másolgatni, de a felén látszik, hogy nem is érted, amit leírogatsz
ahogy a totál érdektelen hülyeségeidet postolgatod MINDENHOVA és annyira gyakran, amennyire csak bírod, ami az egészet körülbelül exponenciálisan durvítja
+ abból, ahogy ennyi negatív vélemény után még mindig itt baszod a rezet, igenis arra következtetek, hogy vagy élvezed, ahogy elbaszod a sub nagy részének a jó kedvét, vagy túl hülye vagy, hogy felfogd, hogy marhára nem akarjuk, hogy itt legyél. (elnézést a többes számért a tömegektől, akik nem az én véleményemen vannak)
vagy mazochisztikus hajlamaid vannak, és élvezed, ha bántanak.
(egyébként ez is a hatalmas egó jele nálam, ha egyszerűen nem vagy képes elfogadni, hogy NEM kedvelnek, hanem próbálod csakazértis ráderőltetni magad valaki(k)re)
hogy miben tudnék változni, vagy miben nem... nem hiszem, hogy annyira ismersz, hogy ezt meg tudjad ítélni.
elismerem, hogy sok jogos dolog van abban amit mondasz.
mivel van itt néhány érdekes, olvasásra érdemes topic, továbbá a jsp-nek más részein is mutatok némi aktivitást, ezért ezt a fórumot a jövőben is szándékomban áll használni.
ezt úgy tenném, személy szerint, hogy egy közösségibb hangulatban legyen részem. (talán mindenkinek jobb lenne)
amennyiben az egoizmus, a beképzeltség, a kivagyiság, önteltség, stb... számodra eget verő probléma lenne, szerintem te már elhagytad volna a fórumot

Quote (Smat @ 5 Jan 2013 03:21)
Igazából már téged néznek sokan hülyének sztem, ennyi időt és "tintát" még senki nem szánt tassra, és nem is fog imo, mert nem annyira fontos ember.
Overall, ha nem lenne ilyen szar a humorérzéke, akkor simán egy átlagos elbaszott felnőtt ember lenne mint mindenki más, de mivel a sub 80-90%a agyvérzést és más egyéb instant halállal járó dolgok kap amikor meglátja a "vicces" postjait ezért sokan a halálát kívánják, ami azért még az interwebzen is túlzás. Mindig is voltak itt a subon olyan emberek akik előbb vagy utóbb megszoktak vagy megszöktek pl. csokyfaszfej, aki 3 hétig itt baszta a kurva anyját, lescammelte ecnebet majd lelépett mert nem tetszett neki ahogy kezeltük azt amit bencével csinált.
ez.
Quote (-joey- @ 5 Jan 2013 08:36)
Ez már tényleg túlzás. Nem fog elmenni, hiába vered akár a fejed is a falba. Amíg a fórum szabályokat betartja, ugyanannyi jogosultsága van itt, mint bárki másnak. Tökmindegy kinek tetszik, vagy kinek, nem, ha ő így szeret fórumozni, akkor így fog. Komolyan nem értem, miért kell ennyit foglalkozni valakivel, csak azért mert nem tetszik a humora. Ricinger sokkalta idegesítőbb volt annak idején, őt is le lehetett szarni, Tasst is le lehet. Amúgy szerintem mesterien trollkodik attól függetlenül, hogy magát adja-e vagy sem, mert így felbaszni az emberek agyát csak keveseknek megy.

Nekem se tetszik a humora btw, ezért max belelolvasok az írásaiba, és ha az első 1-2 mondatból az jön le, hogy felesleges, akkor ugrok tovább.
egyszer sikerült egy halvérű, mindenkivel végtelenül kedves, alázatos személyt annyira felbosszantanom, hogy homlokán dülledő erekkel, liluló fejjel üvöltött velem.
azóta is sajnálom, de jó barátok lettünk.
btw, ezt nem tartom járható útnak