Quote (Flutter @ Nov 29 2012 05:52pm)
a122 Nincs különösebb kialakult véleményem róla, de annyira nem bírom -
ace07 bírom a fotóbuzulását, meg látszik h nema zért hallgatag mert nincs mondanivalója hanem emrt dolgozik 24/7 +
anamy Régen jól esett szivatni h kis japó, meg ő iskőbányán lakik(én már nem) de kurva rég láttam, +
anarkin Kurva régről ismerem, sztem értelmes srác, jók a meglátásai, és bírom azt a felfogását h kielemzi, végigcsinálja a lehetőlegjobbna amibe belekezd +
angrybug Szerintem iszonyatosan jóindulatú srác, nincs vele semmi probléma +
anyd Egy állat, nincs jobb szó, bírom a fejét, irl is jót elhülyültünk de beszélgetni is lehet vele komolyabban +
arcsten közömbös
bajcli Néha nem bírom(mikor engem kritizál) de amúgy szoktma néha röhögni a posztjain, meg mióta "megszoktam" a stílusát kivagyok vele békülve +
bazdmegmarnemtudom közömbös
bazur Régen nagyon bírtam, találkoztunk is irl utána sem volt "panaszom" az elmúlt 1 évben viszont keveset is posztol/meg is változott, de azért +
beni dugnám +
championmath Néha látom postolni, de elmondások alapján jóarc, +
ad4mz Régen nagyon ++ volt, vele találkoztam elsők közt innen fórumról, de az utolsó évében csak vergődött, meg már itt sincs, szal -
alestorm közömbös
ang3l alig emlékszem rá, de ő nyitotta a nőcis topikot szal +
ateec Vele is találkoztam irl, de egyéb tapasztalatom/ismeretségem nincs vele, rendes embernek tünt +
balee Régen nagyon forma volt, meg juve drukker, bírtam, de aztán elkurvult, meg kurva sokáig nem postolt, de összességében +
bbalaggee Nem bírom a megmondóember stílusát, sztm amúgy normális irl, de azt az oldalát még nem tapasztaltam meg, de az utóbbi időkben(bár mostanában nem postol) normálisabb mint anno +
rezs Régen kurva nagy faszfejnek gondoltam meg most sem hiszem h teljesen normális lenne az ürge, meg nem vagyok 1-2 dolgávla kibékülve, de már nincs vele bajom +
rici Elásnám a kert végében -
sondor Sztem kurva sokat változott amióta itt van(v épp nincs) és szerintem jó irányba, abszolút +
coolface -
cowding Patrikot bírom egyértelműen, sztem nagyon értelmes srác és jófej +
cp Nekme hiányzik, én bírtam, +
cpt ghost Régen többet kommunikáltunk jspn, meg visszahúzodóbb volt,a kkor jobban bírtam, de a mostani stílusával is kivagyok békülve +
dejv Egy faszkalap, de nagyon bírom, és egyike azon keveseknek akiknek tudok röhögni a humorán +
dihep Nem igazán ismerem, d3ban toltunk pár kört a wdjével és elég normálisnak tünt de aztán visszahúzott wowozni, szal inkább közömbös
ecneb Abszolút pozitív, de régen sokkal toleránsabb és empatikusabb volt imo, most is normális, de sokkal gyakrabban fakad ki mint régen, de +
edem közömbös
elcapitano Vannak pozitív és negatív élményeim/tapasztalataim vele kapcsolatba, szerintem csak nagyon különbözőek vagyunk de ezért nem itélem el vagy ilyesmi
eoghan nemtudomkiaz
fahrii Őt kurvarégről ismerem, még cs2huról, +
farki Nem nagyon dumáltam még vele, de +
fej Néha röhögök a postjain, és mivel nincs belőle sok, elég jó az arány, szal +
fless Volt negatív is, pozitív is, de sztem jóarc +
floodban Régebben egy nyomoréknak tartottam, meg most sem erőlteti meg magát, de d3 topikba csomószor volt értelmes párbeszédünk és tetszett a hozzállása, szal inkább +
flutter + , mióta megjelent a d3 azóta értekezem vele viszonylag gyakrabban, de gyakran egyetértek a véleményével
fry Asszem solymári v közeli, szal +, de amúgy nemt udok róla semmit
fuxy Néha idegesítő néha viszont jók a meglátásai, +
genthor Szerintme kedves ember, sokat segített nekem is info topikba, ritkán látom tl;drket irogatni, de +
ghostmasterq + abszolút, nincs konkrét élményeim vele kapcsolatban de az összkép pozitív
greenday nem számíotm subosnak
dunaicapa Alig dumáltam vele, sőt, szal közömbös
gyulazde Ő sincs már nagyon itt, szal közömbös
harcikacsa17 közömbös
hedgehogsword Találkoztunk irl, jófejnek, és mindenekelőtt jó embernek tartom, +
haxoor inkább + mint -
hunindex Érdekes postjai vannak, de inkább + mint -
imdeth
inakwo Foci ftw, sztem elég normális a hozzáállása a dolgokhoz, +
janou Nincs komplex kialakult véleményem róla, de inkább + mint -
jarabek
joey Még d2ből ismerem, sztem teljesen normális srác, +
josheide Pozitív abszolút
karan közömbös
kem Inkább nem itélem meg arról a pár poszról amit havonta termel
hunoob közömbös
janou már volt
kenny10 alapvetően +
klontar + szintén,
kriza közömbös
lacketto Bírom, bár néha elég wackokat tud posztolni, +
kuszyjoker Bírom, sztem jó arc, amennyit megismertem belőle +
rrc Régen pozitív volt abszolút, nemrég inkább -, mostanában + megint
sajage közömbös
senee Érdekes figura, nekem nincs vele bajom, tudok röhögni a posztjain
smat néha indokolatlanul veszi fel a kesztyűt, meg provokálja az embereket, inkább - mint +
snoopdogg közömbös
summertimeclothes idk
supernova közömbös
sylke Régen nem elégedtem volna meg azzal, hogy megölöm, azt akartam, hogy szenvedjen, még jsptalin is képes voltma őt fikázni annyira utáltam, aztán az elmlt 1 évbe megváltozott, meg mióta sokat tsezünk rájöttem, h tévedtem és sztem elég normális srác, jó humorérzékkel
szabika Érdekes felfogása van a világról meg a dolgok müködéséről de alapvetően keveset mutat meg magából, de azért +
tacsi Régen őt is utáltam mint a szar,t meg sztem ő is engem, ment aflamelés, de mióta sokkal "visszahúzódóbb" meg tsezek vele rájöttem h amúgy tök normális és szintén tud olyanokat mondani amitől kicsordul a könnyem a röhögéstől
tassassin közömbös
taszilo Régebben közömbös volt, de mostanában inkább -
tevetava Értelmes srác, általába egyetértek a véleményével, szal +
lajo Már azt se tudom ki az kb
peterqwer közömbös
ptdk Elvetemült egy ember, nagyn bírom +
rapiddani Hideg meleg egyaránt jött tőle, inkább közömbös
rawen monnyonle
laserback közömbös
lestat Alapvetően bírom, de néha amit levág d3 topikba... De blődség lenne csak azalapján megitélin, szal sztem összességébe +
magichammer
mesh
mythos közömbös
namechange ^-^
nerz Egyetlen ember a subon aki rendes zenét hallgat, bírom +
moonflow Nehéz befogadni a stílusát, de nekem ez már megvolt, szal nincs vele bajom, +
oberon_os Tudja ő azt
palacsinta közömbös
qqatz Bírom, melóztma is vele, jó arc mindenképp +
makkertest sokat segít másoknak, ha tud, + donolt is itemeket, mindenképp +
ringispiler Biciklista állat, bírom +
sajage voltmár asszem
Sleepingdragon közömbös
sutirablo közömbös
trollboss Bírom
vismajor
xgurke Elég sok élményem van vlee kapcsolatba, sok pozitív és voltak negatívak is, de inkább +
xrd közömbös, csak a biciklis topikba látom néha posztolni
vtibor Bírm
winster Amig nem tünt el obv. bírtam, de mostmár mindegy
yupi közömöbs
zsansaccount bírom
ez
Tele vna typoval de lusta vagyok editelgetni
This post was edited by Vismajor on Nov 29 2012 12:22pm