d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Memories > Nostalgia
Prev1131415161764Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 4.20
Nov 14 2011 06:30am
Hogy jossz te ahhoz, hogy irrealis eszkozokkel szemelyesits meg engem illetve szubjektiv szurrealis alternativ valosaggal implementálj es reprezentalj, illetve demonstralj engem masok fele, ami tulajdonkeppen egyszeruen serteni kivanja az en szemelyes kepemet masok szemeben.
Member
Gold: 279.00
Nov 14 2011 06:30am
Quote (lakatosmegatron @ 14 Nov 2011 14:30)
Szeretnem veled kozolni hogy, semmilyen formaban nem kivanok veled tovabbi kommunikaciot illetve konverziot folytatni, se semmilyen informacio illetve eszme cseret vegrehajtani illetve fenntartani ezen a szegeny kommunikacios csatornan, se sehol, mivel egyszeruen nem szeretnek primitiv emberekkel tarsalogni.
Ne haragudj, felre ertes ne essek, de a primitiv nem serto szo illetve nem sertesre letrehozott, illetve krealt karakterek osszesege, amely alkotja a primitiv karakterlancot, hanem mindossze egy kategorizalo jelzo amivel iletni kivanlak teged, tovabba egy nulla intellgienciaval rendelkezo agy definicioja, amivel teged illetve a szellemi szintedet definialni szandekozom.
Szeretnem veled ismertetni illetve kozolni, hogy az alacsony szintu informaciok, amelyeket felem kozvetitettel illetve sugaroztal, az serteni kivanta az elmemet, tovabba lehuzni az intelligencia szintemet, amit nem engedtem meg, mert mint tuzfalat a szamitogepen ugy vedoburkot alkalmaztam ellened az eletben annak erdekeben hogy elkeruljem a te elkorcsosult primitiv szellemi szintedre valo lesulyedest.
Hogy jossz te ahhoz, hogy irrealis eszkozokkel szemelyesits meg engem illetve szubjektiv szurrealis alternativ valosaggal implementálj es reprezentalj, illetve demonstralj engem masok fele, ami tulajdonkeppen egyszeruen serteni kivanja az en szemelyes kepemet masok szemeben.
Nem gondolkoztal el azon hogy ha valakit folyamatosan baszogatnak azzal, hogy a szemelyisegi valojanak az ellentetjet hiresztelik rola az fokozatosan kiboritja a masik idegrendszeret?
nincs jogod lehetoseget nyujtani masoknak viccbol arra, hogy eliteljenek engem.
esetleg te indukalod ezt a folyamatot illetve procedurat?
Velemenyem szerint a te hazadra sem a nap sut, hanem a primitivseg sotet, de megis fajdalmas vakito sugara...
Nem varok toled valaszt, illetve nem igenylem a viszont kommunikació fenntartasat, mivel a kozolni valad, ugy sem lenne valami magasszintu informacio, mindossze valami alacsony szintu megnyilvanulas, amelyet nem neveznek informacionak, a limitalt mentalis kepessegednek koszonhetoen.
Alkalmazz magyarertelmezo keziszotart ezekutan legyszives...
Teged kb. igy lesajnalak.
Goodbye.

lakatos megatroll'd
Member
Gold: 0.00
Nov 14 2011 06:31am
Quote (lakatosmegatron @ Nov 14 2011 12:30pm)
Szeretnem veled kozolni hogy, semmilyen formaban nem kivanok veled tovabbi kommunikaciot illetve konverziot folytatni, se semmilyen informacio illetve eszme cseret vegrehajtani illetve fenntartani ezen a szegeny kommunikacios csatornan, se sehol, mivel egyszeruen nem szeretnek primitiv emberekkel tarsalogni.
Ne haragudj, felre ertes ne essek, de a primitiv nem serto szo illetve nem sertesre letrehozott, illetve krealt karakterek osszesege, amely alkotja a primitiv karakterlancot, hanem mindossze egy kategorizalo jelzo amivel iletni kivanlak teged, tovabba egy nulla intellgienciaval rendelkezo agy definicioja, amivel teged illetve a szellemi szintedet definialni szandekozom.
Szeretnem veled ismertetni illetve kozolni, hogy az alacsony szintu informaciok, amelyeket felem kozvetitettel illetve sugaroztal, az serteni kivanta az elmemet, tovabba lehuzni az intelligencia szintemet, amit nem engedtem meg, mert mint tuzfalat a szamitogepen ugy vedoburkot alkalmaztam ellened az eletben annak erdekeben hogy elkeruljem a te elkorcsosult primitiv szellemi szintedre valo lesulyedest.
Nem gondolkoztal el azon hogy ha valakit folyamatosan baszogatnak azzal, hogy a szemelyisegi valojanak az ellentetjet hiresztelik rola az fokozatosan kiboritja a masik idegrendszeret?
nincs jogod lehetoseget nyujtani masoknak viccbol arra, hogy eliteljenek engem.
esetleg te indukalod ezt a folyamatot illetve procedurat?
Velemenyem szerint a te hazadra sem a nap sut, hanem a primitivseg sotet, de megis fajdalmas vakito sugara...
Nem varok toled valaszt, illetve nem igenylem a viszont kommunikació fenntartasat, mivel a kozolni valad, ugy sem lenne valami magasszintu informacio, mindossze valami alacsony szintu megnyilvanulas, amelyet nem neveznek informacionak, a limitalt mentalis kepessegednek koszonhetoen.
Alkalmazz magyarertelmezo keziszotart ezekutan legyszives...
Teged kb. igy lesajnalak.
Goodbye.

Ennyire tetszik a szovegem?
Member
Gold: 2,516.03
Warn: 10%
Quote (ecneB @ Nov 14 2011 01:30pm)
lakatos megatroll'd

Goodbye.
Member
Gold: 145.00
Quote (Kajnista @ 14 Nov 2011 14:23)
masold mar ide legyszives hogy hol alaztam be magam, vagy hol irtam butasagot, tedd mar meg, jo?

hol is kezdjem :DDDD

Quote (Kajnista @ 14 Nov 2011 12:46)
ja, koszonom, ezekkel kb. igy nem tudsz mit csinalni csak igy lesajlani oket, szanalmasak vagy a masik megoldas, hogy falhoz allitani mindet es PPS-43 -al szitava lonni mindet.

oltogatod az embereket primitívségükről, miközben írni se tudsz
lesajnalni, szanalmasak vagy, lonni, PPS-43-al
Quote (Kajnista @ 14 Nov 2011 12:53)
Meg forditani sem tudsz rendesen, en inkabb igy forditanam le:

I would like to implement for you that I would not like to continue any sort or rather kind of communication or conversion with you on this poor communication channel due to the fact that I don't like to change informations with primitive people.
My apologies but no offense, the word "primitive" isn't an offense word, however it's a string or rather summary of chars which I would like to define your limited mental ability and your IQ level with.
In addition or rather, furthermore I would like to demonstrate for you that the low-information which you transmitted to me would have harm my high level mental ability, but you were unable to do it, since I'm using a "Shelter-Bubble", a mental shield like the FireWalls on computers in order to avoid some serious mental damage so that I won't get the same poor mental level as yours.
I won't expect reply from you, since it wouldn't be a high-information, but a low-information which I wouldn't call an information.
In my opinion I think the black dazzling ray of primitiveness shining at your house instead of the sunlight,
Use some dictionary please, because you will need it...

webfordítóba becopyzza, kimásolja ide, erre te kijavítod :DDD
fail

Quote (Kajnista @ 14 Nov 2011 13:31)
orulok, hogy belatod hogy primitiv vagy...
tovabba elmondom neked, hogy itt senkisem nevett rajtam, ez nem fun topic.
ez igen sajnalatos ami jelenleg most itt folyik. ez inkabb szomoru.
ha nevetni szeretnel, este vard meg meg anyud fellovi neked a pizsit es nezz esti meset.

tévedés, mindenki rajtad röhög

Quote (Kajnista @ 14 Nov 2011 13:52)
FOLLEG
ha nem tudnad a magyar nem az anyanyelvem te idiota

jól megmagyaráztad
Quote (Kajnista @ 14 Nov 2011 14:18)
kezd ujra a 8 altalanost

neked lenne rá szükséged

így hirtelen ennyi
nem érsz annyit, hogy a többi topicból is kicopyzzam a postjaid 80%-át
Member
Nov 14 2011 06:35am
Quote (TouchCow @ Nov 14 2011 12:31pm)
hol is kezdjem :DDDD

oltogatod az embereket primitívségükről, miközben írni se tudsz

webfordítóba becopyzza, kimásolja ide, erre te kijavítod :DDD
fail

tévedés, mindenki rajtad röhög

jól megmagyaráztad

neked lenne rá szükséged

így hirtelen ennyi
nem érsz annyit, hogy a többi topicból is kicopyzzam a postjaid 80%-át

@oltogatod az embereket primitívségükről, miközben írni se tudsz

Nem is akarok helyesen irni a ti gusztustalan nyelveteken.

@webfordítóba becopyzza, kimásolja ide, erre te kijavítod :DDD
fail

Ezen mi a fail? Az hogy correct-ezek? Mast nem talaltal?

@tévedés, mindenki rajtad röhög

Mi vagy te psyhuman? latnok? szanalmas...
Member
Gold: 145.00
Nov 14 2011 06:38am
Quote (Kajnista @ 14 Nov 2011 14:35)
@oltogatod az embereket primitívségükről, miközben írni se tudsz

@webfordítóba becopyzza, kimásolja ide, erre te kijavítod :DDD
fail

Ezen mi a fail? Az hogy correct-ezek? Mast nem talaltal?

@tévedés, mindenki rajtad röhög

Mi vagy te psyhuman? latnok? szanalmas...

ezzel a posttal csak még jobban lealacsonyodsz

na mind1, nem szeretek leállni butagecikkel vitázni, léptem kockulni
SZIA DENI

"Mi vagy te psyhuman? "
amúgy igen

This post was edited by TouchCow on Nov 14 2011 06:39am
Member
Gold: 6,440.13
Nov 14 2011 06:39am
Quote (Kajnista @ Nov 14 2011 01:35pm)

tipikus ^^
Member
Nov 14 2011 06:40am
Quote (TouchCow @ Nov 14 2011 12:38pm)
ezzel a posttal csak még jobban lealacsonyodsz

na mind1, nem szeretek leállni butagecikkel vitázni, léptem kockulni
SZIA DENI

"Mi vagy te psyhuman? "
amúgy igen

"butagecikkel"
le is irtad magad.