Quote (Oberon_os @ Feb 23 2011 04:38pm)
engem is érdekelne egy ilyen, de sorvat vagyok ilyenhez... Lehet combosítom magam picit és meglesem majd.
egyrészt bőven nem annyira kemény a kempo, mint régen volt
másrészt csomóan mondogatják ezt a felszívom magam aztán eljárok edzésre dolgot és mi lesz belőle? soha az edzés közelébe sem kerülnek. Azért mész edzésre, hogy erősödjél ...
Egyszer egy edzésen gyakoroltunk valamit ami nem igazán ment és mondtam a csávónak, hogy "oké, majd figyelek erre és gyakorlom". Ő meg lebaszott, hogy mi az, hogy majd gyakorlom? Most vagyok edzésen, most gyakoroljam. És rájöttem, hogy akármilyen sablonos szöveg kurvára igaza van, csak a "majd" szóval el akartam odázni a dolgot, hogy ne most kelljen vele szívni.
Quote (TresholdOfUniverse @ Feb 23 2011 04:38pm)
oda nem nehez eljutni tolem szal szerintem jovo szerdan elis nezek. termeszetesen hetfon utkozik masik edzessel de majd meglatom melyik eri meg jobban.
azt tenyleg nem ertem hogy hogyan lehet masfel oras edzeseket tartani... nagyon rovidnek tunik.
box 1.5 óra és a végén a fekvőket már le sem szoktam nyomni annyira kikészít sokszor
de én sem tudom, hogy milyen edzéseket fog tartani, szóval egy próbát mindenképp megér