d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Szereted Az Emos Csajokat?
Prev1131415161720Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 0.31
Jan 25 2010 03:23pm
Quote (banyek @ 25 Jan 2010 21:52)
én magam vagyok,bár itt a fórumon kicsit másképp.Nem akarok senkire sem hasonlítani.Nem vagyok styleman,sem pózeer de még emo sem.
Sajnálom hogy nem értitek miért postolom hogy gicca,az én hibám.
Quote (zsansaccount @ 25 Jan 2010 22:21)
Szval olyan akarsz (vagy) lenni, mint rici 25 évesen. IS GZ...

nem
Banned
Gold: 0.95
Warn: 60%
Jan 25 2010 03:23pm
Quote (zsansaccount @ Jan 25 2010 10:04pm)
Nem true és a rappereknek miért kell utálniuk a rockereket? Én hallgatok mindkétféle zenét pl  :O

Annyira szar vagy, h azt már nem lehet elmondani.

Jozef te se nyomasd már bmeg annak a szarnak a nevét, senki nem kíváncsi rá, vésd bele magadba, mint anno lac2 és nézegesd a tükörben vagy mittomén tedd fel netere, leszarom.

te is szar vagy, engem csak oltani tudsz, másból nem áll a hsz-ed

csak tipp volt te sötét, nem mondtam, hogy a rappereknek utálniuk kell a rockereket. egy szóval nem mondtam.

és igen is true, nem láttál még rockert szerintem

/e: itt egy rocker (teveclubról szedtem lól)

hosszú, igénytelen haj, sörözik, és fekete metallicás v iron maiden v tankcsapda póló

This post was edited by sunnymarcell on Jan 25 2010 03:26pm
Member
Gold: 3,551.99
Jan 25 2010 03:26pm
Quote (banyek @ 25 Jan 2010 23:20)
már a kezdetek óta semmi jelentősége,kb olyan mint a mesh ricringernek.
Viszont jó látni hogy mindenki felkapja rá az orrát és növeli a postcountot is mikor nincs érdemleges hozzászólhatnékom a témához.

gicca

pár posttal ezelőtt is elmondtam, ricire hasonlítani gáz. nagyon.
Member
Gold: 13,000.00
Jan 25 2010 03:27pm
Quote (sunnymarcell @ Jan 25 2010 10:23pm)

csak tipp volt te sötét, nem mondtam, hogy a rappereknek utálniuk kell a rockereket. egy szóval nem mondtam.

http://teveclub.hu/images/users/214076.jpg

köszönjük hogy képekkel illusztrálod a seggfej mondandódat
még sose láttam rockert
Member
Jan 25 2010 03:29pm
Quote (Megas_heroes @ 25 Jan 2010 23:27)
köszönjük hogy képekkel illusztrálod a seggfej mondandódat
még sose láttam rockert

noliffer
nevettem amúgy

This post was edited by Ad4mz on Jan 25 2010 03:29pm
Member
Gold: 0.31
Jan 25 2010 03:29pm
Quote (Ad4mz @ 25 Jan 2010 22:26)
pár posttal ezelőtt is elmondtam, ricire hasonlítani gáz. nagyon.

ez nem ricire hasonlítás.
Member
Jan 25 2010 03:31pm
Quote (banyek @ 25 Jan 2010 23:29)
ez nem ricire hasonlítás.

Quote (banyek @ 25 Jan 2010 23:20)
már a kezdetek óta semmi jelentősége,kb olyan mint a mesh ricringernek.
Viszont jó látni hogy mindenki felkapja rá az orrát és növeli a postcountot is mikor nincs érdemleges hozzászólhatnékom a témához.

te most vagy kibaszottul fogyatékos vagy
vagy pedig hazudsz

:zzz:
mondjuk az egészet boldozhattam volna
Member
Gold: 2.00
Jan 25 2010 03:33pm
Quote (sunnymarcell @ 25 Jan 2010 23:23)

http://teveclub.hu/images/users/214076.jpg

Nem igaz, de gondolom az anyucid azt mondta, h ők csúnya rossz fiúk utálni kell őket. :)

Én is rocker vagyok, de mind1 :D Sőt volt hosszú hajam és szakállam is és feketében jártam. Ennek ellenére normálisan néztem ki és ápoltan és kurva sok rockert ismerek (biztos, h többet, mint te, hidd el nekem ) és ők se olyanokat amiket te írtál. A sört és a piát még most is szeretem. E mellett egyetemre járok, jól tanulok és van életem (veled ellentétben). Sztem fölösleges velem kötekedned, mert nem tudsz olyat mondani, h az nekem szarul essen vagy igazad legyen vmi oltásban. Nem tudom amúgy, h 1 képből mi a faszt ítélkezel... rajta kívül van még 6 milliárd ember, abból sok rocker.... láttad mindet már, h ennyire biztos vagy abban amit mondasz? Idegesítő vagy és buta. De komolyan.

Amúgy nézd meg a napi szh-eimet, pár fg és megnézheted az összeset zizi tudja hol kell lekérdezni, pmelj neki, nyugodtan kirakhatod az összeset ahova akarod, a többségük normális, jól megfogalmazott és átgondolt, még az is, ahol téged oltalak (a tieiddel ellentétben). Látod ez a különbség köztünk, h te vagy a király, legalábbis ezt hiszed magadról, én meg egy csicska és mégis én vagyok a királyabb. :) Különben se én oltalak, hanem mindenki, engem meg senki, csak te....

Member
Jan 25 2010 03:34pm
Quote (zsansaccount @ 25 Jan 2010 23:33)
Nem igaz, de gondolom az anyucid azt mondta, h ők csúnya rossz fiúk utálni kell őket. :)

Én is rocker vagyok, de mind1 :D Sőt volt hosszú hajam és szakállam is és feketében jártam. Ennek ellenére normálisan néztem ki és ápoltan és kurva sok rockert ismerek (biztos, h többet, mint te, hidd el nekem ) és ők se olyanokat amiket te írtál. A sört és a piát még most is szeretem. E mellett egyetemre járok, jól tanulok és van életem (veled ellentétben). Sztem fölösleges velem kötekedned, mert nem tudsz olyat mondani, h az nekem szarul essen vagy igazad legyen vmi oltásban. Nem tudom amúgy, h 1 képből mi a faszt ítélkezel... rajta kívül van még 6 milliárd ember, abból sok rocker.... láttad mindet már, h ennyire biztos vagy abban amit mondasz? Idegesítő vagy és buta. De komolyan.

Amúgy nézd meg a napi szh-eimet, pár fg és megnézheted az összeset zizi tudja hol kell lekérdezni, pmelj neki, nyugodtan kirakhatod az összeset ahova akarod, a többségük normális, jól megfogalmazott és átgondolt, még az is, ahol téged oltalak (a tieiddel ellentétben). Látod ez a különbség köztünk, h te vagy a király, legalábbis ezt hiszed magadról, én meg egy csicska és mégis én vagyok a királyabb. :) Különben se én oltalak, hanem mindenki, engem meg senki, csak te....

ez még mindig az a vita, amit marcell kezdett el, mert nem bírta felfogni, hogy ironizáltam abban a rokkeres postban?
gz
Member
Gold: 2,366.74
Jan 25 2010 03:35pm
Quote (zsansaccount @ 25 Jan 2010 22:33)

szerintem ignorold a faszba

12 éves mit vársz?
Go Back To Magyar Topic List
Prev1131415161720Next
Add Reply New Topic New Poll