Quote (Mesh2_returned @ Sat, May 30 2009, 01:04am)
inkább mégsem megyek aludni, 5 óra alvás is elég lesz
meg inkább mégiscsak résztveszek, habár nem túl színvonalasan, mert erről a témáról színvonalasan beszélni fölösleges szerintem
aki keresztény, az ignoráns, szemellenzős, és butuska
a szeretet terjesztéséhez/gyakorlásához teljesen fölösleges a kereszténység, de ha valaki nagyon ragaszkodna a vallásokhoz, akkoris van sokkal normálisabb formája a spiritualizmusnak, mint a népbutítás, amit a kereszténység csinált 1500 éven keresztül
Kedves Mesh2_returned!
Elgondolkoztál már azon, miért gyűlölöd ilyen zsigerből az egyházat? Nem lehet, hogy túl sokáig hallgattad/nézted az egyházgyűlölő, egyházgyalázó propagandát és akaratod ellenére is a gondolkodásod részévé vált?
Őszintén, voltál már valaha gyülekezetben? Próbáltál már valaha is bármilyen szinten kapcsolatba lépni Istennel? Olvastál már bele a Szentírásba? Akkor volnának ismereteid a vallásról, egyházról, akkor nem ragaszkodnál ilyen görcsösen az egyházellenes, keresztényellenes gondolataidhoz.
Én persze könnyen beszélek, nekem az apám pap. Gyakorlatilag a templomban nőttem fel. Előbb tudtam imádkozni, mint beszélni, és ezt vedd szó szerint: megvan Polimer kazettára felvéve, hogy két évesen mondom a Miatyánkot... csak az érti, aki tudja, hol tartok benne, mert valójában olyan pici voltam, hogy érthetetlen a beszédem a kazin.

Nekem nagyon erős kötődésem van érzelmileg is az egyházhoz, az Istenhez. De garantálom, a gyerekeim is, ha lesznek, meg fogják kapni mindezt, amit én kaptam, az erős hitet Istenben, és az emberek iránti szeretetet.
Eszem ágában sincs senkit megtéríteni, kérem ne értse félre senki.