Quote (Sorvatkutyuska @ May 10 2016 03:14pm)
amugy most meloztam egy japan csajjal
elegge orult h kiengedtek az orszagbol lol
sztem helyben leszopott volna ha eleg hangosan kerem meg ra
azota erdekel japan sexturizmusa
Ha szexturizmus erdekel akkor thaiföld/kina celszerübb. Talalkoztam Tokioban egy amerikai csavoval ö olyasmit mondott hogy ~20 dollarert tied egy csaj egesz napra.
Tapasztalatbol mondom hogy eleg borsos arak vannak, es en csak azert valaszthattam a top tier csajaik közül mert beszelem a nyelvem.
Van viszont egy olcsobb alternativa, deai bar a neve. Az a lenyege hogy csinaltatsz egy honapos belepökartyat ~15k ezerert, csajoknak gondolom olcsobb vagy ingyenes.
Lenyeg a lenyeg hogy odamesz csajhoz es lefixalsz velük egy arat (ez csajtol meg idötöl függöen nagyon valtozo, iranyar itt is van vagy 10k szerintem orankent). Erre meg rajön a love hotel berletidija ami szinten ~10k 3 orara (ennel kevesebb idöre altalaban nem lehet) ha csak nincsen sajat hotelszobad (amit nem ajanlok mert az is eleg draga).
Emelle meg csajozni is jobban lehet, de ahhoz is nyelvtudas kell altalaban, bar egyre többen beszelnek angolul ahogy eszrevettem. Csajok nagy resze nem egyedül lakik meg amugy sem akarja hogy meglassak hogy ferfit visz fel magahoz ugyhogy az felejtös, itt ket lehetöseged marad, ugyanugy love hotel, vagy karaoke (csucsidöben ez se olcso, meg annyira nem kenyelmes, es le is lehet bukni, meg arra is fel kell keszülni hogy minimum egy szamot elenekel az ember)
tl;dr ha csinalod a penzt nem a penz csinal teged vagy egy jolkinezö szöke vagy (protip festett platinaszökemre azt hittek valodi) akkor tudom ajanlani