Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ May 7 2016 12:10pm)
ennek akkor lenne értelme, ha alapból az eltérés az adott rendszerben nem ugyanannyi lenne +ba és -ba, de megnézed a statisztikát, és látod, hogy ugyanannyi
Pont erről beszélek, hogy alapvetően egy óránál valószínűleg a kezdeti értéknél x és y nem azonosak. A feladat az hogy minél kisebbek legyenek. Egy ilyen bonyolult rendszernél simán előfordulhat az hogy az egyiket csökkented 1-2 mpvel a másikat meg növeled 2-3 mpvel.
Quote (BmA_BeMyAngel @ May 7 2016 12:14pm)
mik a bemenetek és mik a kimenetek? mi az x és mi az y érték egy óra mechanizmusnál? mi az hogy x és y érték szerint leng ki +-ba és --ba?
Hát ezaz hogy nem tudjuk, rengeteg bemenet lehet, a kimenet meg természetesen az óra mutatóinak állása.
Ez az x y csak egy jelölést amit arra vezettem be hogy érezzétek, itt két értékről van szó ami elég valószínű hogy nem független, de nem egyenesen arányosan változnak. (késés, sietés)
Quote (llllllllllll @ May 7 2016 12:07pm)
Ja most nem az orasra reflektalok, mert ott hulyeseget irtal, hanem tenyleg kellene egy fizikus
Tudom, nyugi 8d
Szerintem meg nem tudod miről beszélünk, csak lederiváltad hogy 2 ember vitatkozik 1el
This post was edited by anyd on May 7 2016 05:23am