Quote (anyd @ May 7 2016 11:48am)
Ugyan azon lovagoltok.
Az a baj hogy abból indultok ki hogy képesek vagytok készíteni egy órát ami 0 mp-t késik. Ez az alapfelvetés rossz.
Mint mondtam itt az eltérést minimalizálni kell, alapból x értékről indul a dolog, és a lényeg hogy 0hoz konvergáljon mind a két oldalról. És igen, ennél a standardnál ha van egy epszilon sugara az "optimális középpontnak" amit sikerül elérni, akkor az az optimális középpont nem feltétlen a 0mp-nél van hanem mondjuk az 1mpnél, tehát a sietés jobban van tolerálva mint a késés.
milyen x értékről indul? mi az hogy 0hoz konvergáljon mind a KÉT oldalról? ezeket konyhanyelven írd már le légyszíves mert nem értem
és ha már itt tartunk, akkor hogyan működik egy óra szerkezete? milyen alkatrészekből áll és hol lehet rajta állítani hogy minél pontosabb legyen?
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ May 7 2016 11:51am)
leszarom mindenki kibaszott nyomorek stilusat és a rákos fejét is tbh
de ne próbálja már nekem megmagyarázni hogy 1+1 az 3 és utána meg elmondani hogy én nem értek hozzá
tőlem aztán utálhat mindenki emiatt ha jólesik ¯\_(ツ)_/¯
azert ennyire nemkéne magadra venni és besírni, a te alap stílusod provokálja ki azt hogy személyeskedésbe menjen át a dolog. ez mindenki számára nyilvánvaló, állítani kéne a stíluson hogy ne triggerelje be az embereket
This post was edited by BmA_BeMyAngel on May 7 2016 04:53am