d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Kikre Fogsz Szavazni 2014 Aprilisaban? > Szavazz Vagy Meghalsz
Prev1138139140141142237Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 355.92
Feb 6 2014 11:12am
Quote (xGurke @ Feb 6 2014 07:08pm)
Jeez dejv

Jeez gurke
Member
Feb 6 2014 11:15am
Quote (TrollBoss @ Feb 6 2014 07:10pm)
kérsz egy golyót?

wut
Member
Gold: 0.00
Feb 6 2014 11:30am
Quote (Saenchai @ Feb 6 2014 05:15pm)
wut

komolyan gondolod, hogy ha nem az egyháznak adnák a pénzt, akkor abból iskolákat tartanának fent, kaját osztanának, etc, amit mondjuk az egyház csinál belőle?

valamint ez a ráeröltetjük a vallást dolgot se teljesen igaz
én amikor katolikus iskolába mentem, akkor a felvétel része volt vállalni, hogy igen én templomba fogok járni minden héten, úgy fogok viselkedni ahogy előírják, etc
ezzel sok katolikus iskolában már nem így van, sőt azt olvastam hogy ahol átvette az egyház a sulikat vagy nem kötelező vagy csak valami minimális alkalommal kell templomba járni (évi 5? ebben benne van az évnyitó, évzáró, meg a nagyobb ünnepek)
továbbá az egyházi iskolák nagy részében köztudottan magasabb színvonal, mint más állami iskolákban
beszélgess egy piarista gimnáziumban végzett diákkal. túlnyomó többségük orvos, jogász és hasonló szar munkát végez
pázmány is katolikus, ami annyiban nyilvánul meg részemről hogy a tanárok nagyrésze segítőkész és kedves, de ha szeretnék járhatnék kápolnába imádkozni, gyónhatnék etc, egyáltalán nincs semmi erőltetve
Member
Feb 6 2014 11:37am
Quote (xGurke @ Feb 6 2014 07:30pm)
komolyan gondolod, hogy ha nem az egyháznak adnák a pénzt, akkor abból iskolákat tartanának fent, kaját osztanának, etc, amit mondjuk az egyház csinál belőle?

én amikor katolikus iskolába mentem, akkor a felvétel része volt vállalni, hogy igen én templomba fogok járni minden héten, úgy fogok viselkedni ahogy előírják, etc
ezzel sok katolikus iskolában már nem így van, sőt azt olvastam hogy ahol átvette az egyház a sulikat vagy nem kötelező vagy csak valami minimális alkalommal kell templomba járni (évi 5? ebben benne van az évnyitó, évzáró, meg a nagyobb ünnepek)
továbbá az egyházi iskolák nagy részében köztudottan magasabb színvonal, mint más állami iskolákban
beszélgess egy piarista gimnáziumban végzett diákkal. túlnyomó többségük orvos, jogász és hasonló szar munkát végez
pázmány is katolikus, ami annyiban nyilvánul meg részemről hogy a tanárok nagyrésze segítőkész és kedves, de ha szeretnék járhatnék kápolnába imádkozni, gyónhatnék etc, egyáltalán nincs semmi erőltetve

annyira magabiztosan védted az egyházat, hogy én meg hasonló magabiztossággal állítottam az ellentétét

a gimi, ahova én jártam átalakult egyházi iskolává (egyből fel is lett újítva az egész), órák előtt "kötelező" imádkozni (persze lehet 2 percet aludni helyette, de akkor is mi ez már), kötelező templomba járni, egy pár tantárgyat papok tartanak stb., szóval nem mindenhol ultraliberálisok az egyházi emberek...

a lelki problémás dolgot meg komolyan gondoltam, biztos, hogy nagyon bassza valami a csőrödet irl, ami miatt ennyire frusztrált vagy

This post was edited by Saenchai on Feb 6 2014 11:39am
Member
Gold: 95.00
Feb 6 2014 11:38am

Biztos jobb helyen lenne az allam kezeben az eddig egyhazba folyt penz, igen, imo dejv tenyleg igy gondolja.
Egyebkent is pedofil papok + indexes teve cikk = isten nem is letezett
Gurke hogy lehetsz ennyire szuklatokuro.idiota.ostoba.buta. :s
Member
Gold: 5,390.00
Feb 6 2014 11:50am
Quote (xGurke @ Feb 6 2014 06:30pm)

u mean sokkal jobban fel vannak szerelve, mégsincsenek kb sehol az állami iskolákhoz képest, mivel ertelmes enber ezert nem iratja a gyereket egyhazi iskolaba hogy kimossak az agyat az idiota pedagogusok

asszem orszagos top 10-ben 1, videki top 10 ben ketto volt legutobb
1 magan, a atobbi mind allami

szerintem sehol sem realis hogy az egyhazi iskolak enniyvel tobb penzt kapjanak, mint a szinvonalas allami iskolak
Member
Feb 6 2014 11:52am

This post was edited by Saenchai on Feb 6 2014 11:53am
Member
Gold: 4.20
Feb 6 2014 11:53am
linket is erdemes
Member
Feb 6 2014 12:03pm
"- népszavazással nem kéne megtámogatni ezt a döntést?
- ne haragudjon, laikus emberek szavazzanak az atomreaktorról? ez nevetséges!
- ön is laikus..."

Member
Gold: 834.97
Feb 6 2014 12:11pm
Quote (Saenchai @ Feb 6 2014 07:03pm)
"- népszavazással nem kéne megtámogatni ezt a döntést?
- ne haragudjon, laikus emberek szavazzanak az atomreaktorról? ez nevetséges!
- ön is laikus..."

http://3.ii.gl/S2Gq0f.png

ez a nő kínhalált érdemelne kb, amúgy wtf ez a parlament, egykét képviselő 2 értelmes mondatot nem bír összerakni, meg csak az ellenzéket szarozza értelmes észérvek helyett, nevetséges az egész i dont even. kéne egy iq tesztet csináltatni az összes képviselővel, szerintem ilyen 100as átlagot érne el az egész max

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Feb 6 2014 12:11pm
Go Back To Magyar Topic List
Prev1138139140141142237Next
Add Reply New Topic New Poll