Quote (ecneB @ 19 Dec 2011 13:46)
Xda-ról szedett custom GPU driverrel + Chainfire3D-vel reccenés nélkül fut a GTA III. Már a második szigeten vagyok. ^^ Btw, kinek milyen CPU overclock program jött be?
Nem is akarom meggyőzni.

Ez a Home gombos dolog nálam ugyanolyan, hogy megnézek egy iphonet, én hülye nem találom a bekapcsoló gombot, kibaszom az ablakon, aztán elhíresztelem, hogy mekkora fos, mert nem lehet bekapcsolni azt a fost.
Meg ha már hasonlítgatunk, akkor azt tegyük mondjuk a két zászlóshajóval. Nexus vs Iphone 4s, ne egy 10 ezer forintos belépőszintű telefonnak hívott valamivel jöjjünk elő..
a-aaa s2 > nexus
4s ájfost is lealázta az s2 flashel is majdnem olyan gyors a böngésző mint a 4s anélkül... ja és abban meg nem is lehet bekapcsolni, mert nincs benne flash támogatás
olyan szinten testre szabható egy hend droid, hogy az ájfos hozzá képest 1 steril doboz...
volt a kezembe 4s,
sötétben gecijó képet csinál(de ez is csak a dupla led miatt), jobbat mint az s2őm de nem annyival, hogy helyettesítsen 1 amatőr gépet
ICSvel vagy ICS alapú custom rommal még gyorsulni is fog a teló, mert abban finomhangolják a többszálú feldolgozást, (2.3.5ről .6ra váltva 8% gyorsulást ért el OCvel. 1200mhzről 1650re húzva) OC nélkül viszon 22% a gyorsulás! gingerben azt hiszem nincs multithreading
szabika: tegraclock, gpu-t is tudja állítani, igaz azt nem mertem mert 266mhzről 400 a köv lépcső...