Quote (Senee @ Sep 10 2012 02:31pm)
na hát ez már végképp vicces lenne mondjuk
állandóan könnyítenek a játékon meg egyszerűsítik. cata elején csak a golyókat/nyilakat vették ki a játékból, már reliced se lehet meg vagy bow vagy melee van nálad.. nekem komolyan sokkal jobban tetszett, hogy a mérnökökkel csináltattam fasza durranóstöltényt ami többet sebez és azt használtam a sima helyett amit boltban lehet venni
végén tényleg az lesz, hogy fogod kijelölöd mi kell azt instant lvl90 mert lol LEVELINGEZNI...TÖK UNALMAS..
Ez meg a másik, hogy semmi mást nem csinálnak egyesek csak dungeonfinder
Minap lvl78on bent volt egy lvl80as a csapatban halls of lightning, kérdezik tőle minek runolja még ezt 80on elkezdi mert cata dungeonba nem mehet az ilvl miatt, tul alacsony
Aztán mondják neki menjen hyjalba elkezdi az hol van
meg amúgy is az xp is olyan gyorsan jön már questelés közben még ha heirloom sincs rajtad akkor is.. régen sokkal lassabban jött
már szarrá retardítják az egész játékot de még mindig azt mondják egyesek hogy jajj hosszu meg jajj unalmas meg egyszerüsiteni kell
szerintem meg pont hogy olyanokat kéne kitalálni mint a töltény is volt, hogy a mérnökök csinálhassák a vadászoknak a golyókat, nyilakat
meg lol ez is hogy kiszedték a rogue poisonkereskedőjét
én tök élveztem, hogy mentem stormwindben arra a kis térre ahova ilyen szük sikátor vezet, old townban, hogy vegyek mérget a pengéimre.. most meg már a semmiből, skillből bassza rá azt is
most ezt vki el fogja amugy olvasni?