Quote (jarabekg @ Jan 11 2012 02:04pm)
én eddig mindig éreztem, pedig nem egyszer történt már...
de ne mondd már hogy az ott 0:58-tól nem nevetséges, véletlenül picit rátenyerel az arcára, még csak pofonnak sem mondanám, csajtól kaptam már hatszor ekkorát, nem hogy páston....
szerintem nem nevetséges
Egyrészt ha végignézed a videót, akkor láthatod, hogy kurva sokszor pofájába tenyerel (nyilván nem fekszel meg tőle, de idegesítő) másrészt az amiről te beszélsz az egy rendes ütés volt (kesztyű nélkül). Nyilván nem akkora, hogy kifeküdjön tőle, de baromi idegesítő. Neked még nem volt olyan, hogy megegyeztetek, hogy csak testre lehet ütni és bekaptál egyet fejre? Nekem már volt és sokkal szarabb, mint sima küzdelemben egy dupla akkorát benyelni.
Másrészt meg ez nyilván egy bemutató verekedés volt, semmi értelme nem lett volna olaszosan eljátszani a nagy halált, a másik leléptetésében reménykedve.
Quote (jarabekg @ Jan 11 2012 02:07pm)
ha ilyet kapsz, nem az az első reakció hogy a bajszodhoz kapsz, hogy vérzik-e az orrod, az jut utoljára az eszedbe imo
igen, azért nem veszed észre, hogy vérzik az orrod
Quote (Saenchai @ Jan 11 2012 02:05pm)
ha emberesebben orrba basznak, akkor lezsibbad a fél fejed, volt olyan, hogy én se vettem észre, hogy folyik a vér az orromból, csak mikor láttam a földön a vércseppeket
nekem is volt olyan, hogy a bal szemem annyira feldagadt, hogy az tűnt fel, hogy a látómező a bal szememnél felére csökkent
Quote (jarabekg @ Jan 11 2012 02:12pm)
időközben én is rájöttem, hogy ég és föld a kettő, mert nekem fájt is a dolog
akkor is fájt volna, ha nincs rajta az a fél centis sarokvédő
This post was edited by beni on Jan 11 2012 07:16am