Quote (meatyowllegs @ 7 Sep 2012 08:30)
igaza van btw
nekem mindig az az érzésem, amikor néha néha egy bw meccset nézek, hogy kb mindig a jobb játékos nyer
de itt sc2ben más a helyzet, mert 0 macro skill kell hozza, bárki le tudja másolni bármelyik buildet majdnem ugyanolyan jól
ja, enis egyetertek vele, mondjuk nem jatszottam sose sc1gyel, csak singleben, de el tudom kepzelni, mennyi extra figyelmet kovetel mar csak az, hogy worker nem kezd mineolni alapbol, hatmeg hogy tobb epuletet nem lehet egy ctrl groupba rakni (iirc), keves unit fel egy ctrl groupba, etc, foleg mikor mar 60 bazison vannak
hogy megint quakes hasonlattal jojjek amit ugyse ertetek/erdekel senkit rajtam kivul, olyan, mintha siman setalva max sebesseggel mennel es tudnad, hogy melyik item mikor spawnol, bastardized game mechanics
mondjuk lehetne azt mondani, hogy igy pl tobb hely van a kreativ jatcasnak, meg uj bok kigondolasanak, de szerintem magas szinten igazabol ez nem igaz, alacsony szinten meg sose szamitott
de kozel se lenne ilyne nepszeru a jatek ha 2012ben ilyen nehez lenne az iranyitas, az biztos