Quote (SamLee @ Aug 1 2010 04:02pm)
lehet, hogy én vagyok a béna meg a senkiházi, de rá nem bírnám venni magam a bukóra. kényelmetlen, és eddig egyszer nem volt olyan velem, hogy a fejem a legkisebb mértékben is veszélyeztetve lett volna bukáskor(igaz évek óta nem buktam). Volt úgy, hogy vészfék után le kellett ugranom, de akkor is két bukfenc után talpra érkeztem. szerintem a bukó még akadályozott is volna a bukfencben. Anno vettem valamikor egy bukót, de volt rajtam vagy 5x összesen. Nagyon nem szerettem. Meleg, beizzad alatta a fejem, és ráadásul kényelmetlen is. Nekem csak nyűg volt.
nem lehet, hogy rossz méretű sisakot vettél? egy jó méretűnek egyáltalán nem szabadna kényelmetlennek lennie
én szeretem hordani, mert ha elbaszna valami gyökér autos/motoros/biciklis(stb...) akkor azért jó ha van
ja és a multkor 5 méter magasan túlságosan ívbe akartam rakni a biciklit, és csőrösen érkeztem, átestem a biciklim az orrom elrepedt 3 helyen de a fejemnek semmi baja nem lett...(bár az ilyen típusu esések téged nem hiszem hogy érintenek...:D)
This post was edited by jspogmg on Aug 1 2010 11:00am